InTownPost

Ακολουθήστε μας :

27
Σαβ, Νοε
Tο διάβασαν 894 άτομα (894 Views)

Βραδινή Λέσχη: «Η Μέδουσα και οι Μαριονετίστες», του Γιώργου Noir Παπαϊωσήφ

VRADIN222-ITP0098EXON101


Στην είσοδο του λαβυρίνθου, την στιγμή που ο Θησέας είναι έτοιμος να εισβάλλει στο σκοτεινό και δαιδαλώδες βασίλειο τού ανθρωποφάγου Μινώταυρου, ώστε να δώσει το οριστικό τέλος στην τρομερή ποινή της φοροθυσίας προς τον Μίνωα με τους δεκατέσσερις νέους, Αθηναίους ανθρώπους κάθε εννέα χρόνια, τον συνάντησε η «Αλφήτα», η πριγκίπισσα Αριάδνη, παραδίδοντας του τον μίτο, ώστε να μην χαθεί στα χαοτικά περάσματα, καταλήγοντας κι αυτός βορά στο ανθρωπόμορφο τέρας.

Άθλος ενός πρόγονού μας ήρωα, που χρήζει πολλών ερμηνειών και άλλων τόσων συμβολισμών. Μια ανδρεία, πολυεπίπεδη πράξη τόσο σε πρακτική, ρεαλιστική ενέργεια, όσο και σε πνευματική δράση.

Ο μινώταυρος πάντα καραδοκούσε στους σκοτεινούς του λαβύρινθους κατά το πέρασμα των αιώνων, άλλοτε να επιτίθεται με μένος στην ενεργειακή και την πνευματική ιστορία των Ελλήνων, κατασπαράζοντας τις ρίζες καταγωγής του θείου, έμψυχου όντος, αφανίζοντας παράλληλα την ιστορία της πραγματικής προέλευσης και δομής των έμψυχων, Ανθρώπων Ελλήνων, που πρόσφεραν το φως της Ελευθερίας στον πλανήτη και άλλοτε σε ιστορίες του πραγματικού μας κόσμου, όταν το ζωντανό αίμα και η σάρκα των συμπατριωτών μας ξεδιψούσε τα αδίστακτα σαγόνια του. Υπήρξαν ένδοξες στιγμές που ο πολυμήχανος έμψυχος Ανθρωπο-Έλλην κατάφερνε να διαφεύγει, να νικά και να θριαμβεύει σε κάθε ορατή και αθέατη μάχη, αλλά υπάρχουν και μελανές στιγμές που φοβισμένα και τρομαγμένα έθεσε εαυτόν και τα ιερά του στην ακόρεστη βουλιμία του μιαρού όντος.

Ο μινώταυρος, ως απόκοσμο ον, είναι μια σχηματική εικόνα για να διευκολύνει την αφήγηση σε τούτη την συνάντηση μας στην Βραδινή Λέσχη και χάριν ευκολίας χρησιμοποιούμε την τερατόμορφη οντότητα του, καθώς δεν είναι ένας αλλά αρκετοί οι εξώκοσμοι κατακτητές που επιθυμούν την εξόντωση τους ανθρώπινου είδους και δη της έμψυχης ελληνικής φυλής, μαζί και της γης που την φιλοξενεί από τους παλαιότατους χρόνους, φυλαγμένους προσεκτικά στις κρύπτες της μεγάλης γνώσης. Λεηλάτησαν, έκαψαν, αφού πρώτα αντέγραψαν προσεκτικά τα κείμενα, τα παραχάραξαν μεθοδευμένα και σε μια πορεία κοντινού χρόνου προσπαθούν να διακόψουν την ιερή συνέχεια της αφετηρίας, διαθέτοντας τα ως επίσημη ιστορία, θεωρώντας, μάλιστα, πως έχουν κερδίσει το παιγχνίδι της Γαίας και την λήθη των Ελλήνων ως προς την καταγωγή και την ενεργειακή δύναμη που είναι δημιουργημένοι. Είναι ανόητοι και πλανώνται πλάνην οικτρά εάν νομίζουν οι αφανείς επικυρίαρχοι μαριονετίστες, πως τούτες τις ζοφερές ημέρες που διάγει το ανθρώπινο γένος είναι η τελευταία, νικηφόρα ζαριά τους ως προς την εκπλήρωση των μιαρών σχεδίων τους.Στην οδό της Γης κατά τους παρελθόντες χρόνους μόνο η δύναμη του Ιερού Πυρός των πραγματικών έμψυχων Ελλήνων διαφύλαξε, συνειδητώς, χώρες και ηπείρους από τις καταστροφικές, ερεβώδεις σκιές, το ψεύδος, τις ασθένειες, τον πόνο, την αποσύνθεση και την σκλαβιά. Ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στους παρόντες χρόνους, όταν ο έμψυχος Έλληνας συνειδητοποιήσει πραγματικά την πνευματική του θεία δύναμη και το σθένος που διακρίνει την μάχιμη οντότητα του, με καθαρή πλέον γνώση στην οξύεδρη Αλήθεια, θα επαναφέρει την ισορροπία και την δικαιοσύνη. Μόνο οι πραγματικοί έμψυχοι Έλληνες, θα το επαναλαμβάνω συνεχώς, είναι αυτοί που θα αντιστρέψουν τον κολασμένη ροή του πλανήτη, ουδείς άλλος και μαζί τους θα συστρατευθούν και τα υπόλοιπα έθνη. Ιστορικά, μόνο ο Έλληνας ξεβρόμιζε την Γαιά από τα τερατώδη σχέδια και όταν αναφέρουμε τον ορισμό «έμψυχος Έλληνας» δεν επικεντρωνόμαστε στην φυσική, γεωγραφική θέση της ιερής Ελλάδος μας, που εξοντώνουν άνανδρα με αποστολή διάλυσης χρόνο με τον χρόνο, αλλά σε άπασες τις πανάρχαιες, ενσαρκωμένες, ελληνικές ψυχές που είναι διάσπαρτες στα πέρατα του πλανήτη, ξεπερνώντας σε αριθμό τα πολλά εκατομμύρια. 

Η ενεργοποίηση του Ιερού Πυρός μέσω της γνώσης και της συνειδητοποίησης θα συμβεί πρωτίστως στα ιερά χώματα της πατρίδας μας και σαν άσβεστη φρυκτωρία θα μεταδοθεί με απίστευτη ταχύτητα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, ικανή να ορθώσει ξανά το ανάλογο ανάστημα απέναντι στον όλεθρο. Οι πύλες της μεγάλης σιωπής του πνεύματος θα ανοίξουν διάπλατες και η ενέργεια που θα εκτοξευτεί θα είναι συμπαντικών διαστάσεων, γιατί το όνειδος εδραιώνει συστηματικά την δική του κόλαση στην ανθρώπινη φυλή και στα εδάφη που γέννησαν ήρωες, δαιήμονες και ημίθεους και πρέπει να εξαφανιστεί άμεσα.

Μηδέ προφητεία είναι, μηδέ μαντεψιά στους παρόντες σκοτεινούς καιρούς του αφανισμού, αλλά ούτε μελλοντολογία και λόγια κουράγιου και δύναμης στις δύσκολες ώρες των ανθρώπων. Είναι η φυσική πορεία των ενεργών καταστάσεων και η κατάληξη τους, είναι ο όρκος που έδωσαν στο ιερό σώμα της Γαιάς πριν εκατομμύρια χρόνια οι θείες ενέργειες, οι συμπαντικές σπίθες ως οι πρώτοι κάτοικοι του εκπληκτικού πλανήτη μας και κατόπιν βλέποντας την κατάμαυρη άρνηση που βασίλευε γύρω τους από τους εισβολείς, ζήτησαν οι ίδιες να τοποθετηθούν εντός φωτεινών υλικών περιβλημάτων για να διαφυλάξουν την ακεραιότητα της Μάνας και, φυσικά να μεταδώσουν τον πνευματικό και τον υλικό πολιτισμό στην επικρατούσα βαρβαρότητα και την ιεροσυλία. Αυτοί είναι οι έμψυχοι Έλληνες που φέρουν το Ιερόν Πυρ μέσα τους ως μεικτό θείον είδος δημιουργημένο από τις ουσίες της Γης, του Νερού, του Αέρος, του Πυρός και, φυσικά, της αδιαίρετης, αμετάβλητης συμπαντικής ουσίας του Αιθέρος. 

Και οι σημερινοί, πραγματικοί ενσαρκωμένοι, έμψυχοι Έλληνες είναι αυτοί που θα τηρήσουν τον ουράνιο όρκο τους κατά Φύσην και όχι παραφύση, επαναφέροντας ανδρεία και ένδοξα την τάξη, τον ρυθμό, την αρμονία και την δικαιοσύνη στην Μάνα, καθώς άπαντες γνωρίζουμε, αν και προσπαθούν επιμόνως να το αφαιρέσουν από την κυτταρική μας μνήμη, πως η Αρετή είναι υπαρκτή στο Σύμπαν, οπότε και στην Γη μας. Για αυτόν τον λόγο θέλουν να σβήσουν από το πρόσωπο της ζωής τον πρώτο μέγιστο πολιτισμό του πλανήτη, για αυτόν τον λόγο ναρκώνουν συστηματικά τον έμψυχο Άνθρωπο στον κόσμο της ψευδαίσθησης, για αυτό και μόνο τον λόγο στερούν από την γήινη διαδρομή μας την σύμμαχο Μάνα Φύση, που αναζωογονεί την πνευματική και την υλική οντότητα μας, προπαγανδίζοντας απειλητικά και τρομακτικά περί «νέων επανεκκινήσεων», «κλιματικών αλλαγών», «αρρώστιες» και σχέδια «παγκοσμιοποίησης», εκτελώντας στο ένα μέτρο απόσταση το ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας του έμψυχου Ανθρώπου. Όσοι άτυχοι επιζήσουν από το ολοκαύτωμα θα είναι σκλάβοι και δίποδα όντα άνευ ελπίδος.Άπλωσαν στο ιερό, αιθερικό τέμπλο του πλανήτη τον φόβο προσκαλώντας εξώκοσμους στρατούς ρυπαρών όντων, εξαπολύοντας τις λεγεώνες της διαφθοράς και της σήψης στην επίγεια ζωή και ο βροτός άνθρωπος κατακτήθηκε, έγινε ένα φοβικό, ενεργειακό έδεσμα στις ορέξεις των μιαρών όντων, ικανό να τρέφει τον εκφυλισμό και την διάλυση της Γης. Πρώην μεγάλοι μύστες και ιερουργοί του ηλιακού φωτός προσηλυτίστηκαν και εντάχθηκαν στις αρνητικές δυνάμεις και ως νυν αρχιερείς σκοτεινών ιερατείων δημιούργησαν τον ιστό της καταστροφής. Ο πλανήτης μας παραμελήθηκε, ξεθωριάζει και χάνεται. Εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια οι έμψυχοι, υλικοί Άνθρωποι φρόντιζαν επιμελώς για την ισορροπία και την αρμονία της Γης, τηρώντας, όπως γράψαμε παραπάνω, την υπόσχεση τους για την προστασία της, γεννώντας πολιτισμό. Απομάκρυναν τις σκιές, κατάφεραν να νικήσουν πάνω από τρεις φορές τα μιαρά στίφη και τους προσκειμένους σε αυτούς αρχιερείς στα ιερατεία της εξόντωσης, όπως ο Ηρακλής, ο Περσεύς, ο Παν και ο Διόνυσος, αλλά και ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, θέτοντας τους απογόνους τους να φυλάττουν τις πύλες του σκότους, που δυστυχώς είναι στην Γη. 

Η γνώση της προέλευσης, της καταγωγής και της αιωνιότητας της ανθρώπινης ψυχής προσφέρθηκε με εμπιστοσύνη από τους Ηλιακούς επιτετραμμένους στους έμψυχους Ανθρώπους, ώστε αυτοί να την μεταλαμπαδεύουν με διάκριση στους ενάρετους δια μέσου των Ιερών Μυστηρίων της Ελλάδος και όχημα την ουράνια, πνευματική και πολλαπλών δονήσεων, ενεργειακή ελληνική γλώσσα. Η συγκεκριμένη γνώση δεν ήταν για λίγους, αλλά για όσους η γραμμή του Ιερού Πυρός εκπορευόταν από εκείνες τις πανάρχαιες, πρώτες, θείες έμψυχες οντότητες που έλαβαν το υλικό ένδυμα και διάλεξαν την ενσαρκωμένη ζωή σε τούτα τα ιερά χώματα, δίνοντας τον ύψιστο όρκο στο σώμα της Μάνας, ότι «η Γη θα παραμείνει ακέραια, υγιής, προστατευμένη πνευματικά και υλικά ως η ελεύθερη πατρίδα των ενσαρκωμένων, έμψυχων Ανθρώπων».

Στην πορεία των αιώνων και έπειτα από την πνευματική και υλική σκλαβιά των έμψυχων Ελλήνων από τους αιμοσταγείς Ρωμαίους, σκλαβιά που διαρκεί έως σήμερα με εναλλαγές στα πρόσωπα των βαρβάρων τύραννων, κατάφεραν, πρωτίστως, να διαρρήξουν κάποιες σκοτεινές πύλες και να ξεχυθεί ο καταστροφικός εσμός με σκοπό την ολοκληρωτική εξουσία του πλανήτη με κάθε τρόπο και μέσο δίχως επιστροφή. Οι μαριονετίστες ως προς την πνευματική και υλική αλλοτρίωση των αιώνιων εχθρών τους, που είναι οι έμψυχοι Άνθρωποι Έλληνες του Ιερού Πυρός, εγκατέστησαν στις ανθρώπινες κοινωνίες οικονομικούς, πολιτικούς, επιστημονικούς και «πνευματικούς» πυρήνες, αποτελούμενους από δικά τους άψυχα, ανθρώπινα όντα σε νευραλγικές θέσεις με άφθονο πλούτο απανταχού της Γης, ισοπεδώνοντας το αξιακό σύστημα και τον πολιτισμό που όρθωσαν πριν χιλιετίες οι έμψυχοι Έλληνες. Ο υλισμός, η ματαιοδοξία, η φαυλότητα, η προδοσία και η ανηθικότητα οικοδόμησαν τον «χρυσό» θόλο της ψευδαίσθησης που βιώνει ο σημερινός, σκλαβωμένος άνθρωπος.

Φαινομενικά, η ανθρωπότητα από τον προηγούμενο αιώνα άρχισε να φαντάζει ως ένας ελεύθερος χώρος δράσης, όπου ο άνθρωπος μπορούσε να εκδηλωθεί πηγαία και δημιουργικά αναπτύσσοντας τις πνευματικές και τις υλικές του ικανότητες για να ευεργετηθεί το σύνολο των ανθρώπων της Γης και να οδοιπορήσει στην ποθητή πρόοδο. Όπως σήμερα κατανοείτε όλοι σας τούτο ουδέποτε συνέβη, καθώς όλες οι δίοδοι της όποιας πνευματικής ανέλιξης ήταν ελεγχόμενες και απόλυτα διαχειρίσιμες από τους διάφορους πυρήνες των άψυχων διπόδων, που είχαν τοποθετηθεί στις κατάλληλες θέσεις από τους μαριονετίστες για συγκεκριμένο λόγο, αυτόν που σήμερα γινόμαστε μάρτυρες ενός ολέθρου. Σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα ως προς την οπισθοδρόμηση, τον αφανισμό, την παραχάραξη και την σπίλωση του ελληνικού πνεύματος, αλλά και της πνευματικής γνώσης ως προς την ελληνική κοσμοθέαση είναι οι περίτρανες αποδείξεις, πως ουδέποτε ο έμψυχος, Έλλην Άνθρωπος ήταν πραγματικά ελεύθερος τα τελευταία χρόνια. 

Πέτυχαν το αδύνατο και εκεί που η Ελλάς ήταν η παγκόσμια, πνευματική πατρίδα των Ηρώων, των Δαημόνων και των Ημίθεων, κατέληξε τόπος αδιάφορων, υλιστών ανθρώπων, μειοδοτών και ενθομηδενιστών, εξορκίζοντας το αξιακό σύστημα των προγόνων μας, απαρνούμενοι το ήθος, την πατρίδα, την ιστορία και τα ιερά μας, προσκυνώντας σκυμμένοι στα τέσσερα το έρεβος και τον αφανισμό μας.Κι όμως, στην εποχή του σκότους και της εγκατάστασης της προγραμματισμένης ως «νέας επανεκκίνησης» που επιθυμεί την ανθρώπινη δουλεία, την πείνα, την φτώχια και τον μηδενισμό της πνευματικότητας, ακόμα και αυτών των φερομένων ως «κλιματικών αλλαγών», που, όπως λένε, προκαλεί βιβλικών διαστάσεων ερήμωση του φυσικού πλούτου της πατρίδας μας, αντάμα της φιλοξενίας μιας «αρρώστιας» μετά των υποχρεωτικών, πειραματικών «αντιδότων» της και εν γένει στα λογής απάνθρωπα σχέδια της πολύδιαφημιζόμενης «παγκοσμιοποίησης» της νέας τάξης πραγμάτων, υπάρχουν οι έμψυχοι Έλληνες και Ελληνίδες – δεν είναι λίγοι – που αντιστέκονται αγωνιζόμενοι να πετσοκόψουν το κεφάλι της Μέδουσας και να πάψει το βλέμμα της να πετρώνει κάθε έμψυχο Άνθρωπο. Τα όπλα τής σώφρονος θεάς Αθηνάς, που συμπαραστέκεται στους Ήρωες, όπως η χάλκινη ασπίδα ανά χείρας (το μέταλλο των Δαημόνων) και το ξίφος του Ερμή (ο λόγος) για να αποκεφαλίσουν δια παντός το ψεύδος, αντιμετωπίζουν με θάρρος ψυχής την πολυφιδούσα Μέδουσα, δηλαδή την πλάνη στο φυσικό πεδίο, ο καθένας από τον δικό του πνευματικό και υλικό δρόμο, ρισκάροντας την προσωπική τους ελευθερία, ακόμα και την ίδια την ζωή τους. Υπάρχουν ζωντανοί και ενεργοί οι εν λόγω έμψυχοι, Έλληνες Άνθρωποι ανάμεσα μας και αφού διακρίνουμε με θεία δικαιοσύνη, καθαρότητα σκέψης, πως ο σκοπός τους είναι ανιδιοτελής, δεν κρύβουν γκρίζα κίνητρα και επιθυμίες και δεν είναι τα γνωστά, ετεροκινούμενα μορμολίκια, αλλά πραγματικά είναι ο σκοπός ιερός και η σπίθα του Περσέως αστράφτει μέσα τους διαλύοντας τα σκότη, ας συνταχθούμε πλάι τους δίχως μικροψυχίες και με την Αλήθεια μας, άπαντες ενωμένοι, να στηρίξουμε τις δύσκολες μάχες που δίνουν. 

Να αναδυθούμε ταχύτατα και αποτελεσματικά, παραδειγματικά και ανδρεία ως όμαιμον, ομόψυχον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον έθνος των Ελλήνων, φέροντες δοξαστικά εντός μας το συμπαντικό Ιερόν Πυρ της Ελευθερίας των Ανθρώπων και την δύναμη της Γαίας. Στα ερείπια που μας δημιούργησαν να ορθώσουμε το ανάστημα μας και η ματιά μας ως άφοβη δέσμη φωτός να διαπεράσει τα σύμπαντα, όπως αφηγείται η ιστορία μας. Μην μοιρολογούμε στα χαλάσματα και ό,τι διέλυσαν και ερήμωσαν θα το ξαναφτιάξουμε. Είναι η δική μας μεγάλη μάχη απέναντι στο αδιέξοδο έρεβος που θέλουν να απλώσουν γύρω, μέσα και επάνω μας. Ο πόλεμος είναι ορατός και αθέατος, τόσο στα υλικά, όσο και τα πνευματικά πεδία και ο καθένας μας θα πάρει το ανάλογο ταμπούρι του. Είναι η στιγμή μας, η πορεία που επιλέξαμε όταν ενσαρκωθήκαμε σε αυτά τα ιερά χώματα ως έμψυχοι, Έλληνες Άνθρωποι ανεξαρτήτου φύλλου με την τρίπτυχη κυτταρική γνώση της Γης, της Ελευθερίας και του Χρόνου και την συμπαντική, τεράστια ευθύνη στο εντός μας, πανάρχαιο Ιερόν Πυρ.

Οι τριάντα δυο μετόπες του Παρθενώνα μας στην δωρικού ρυθμού ζωφόρο του περιστυλίου, απεικονίζουν περίτεχνα τις μεγάλες ένδοξες μάχες από δημιουργίας του Κόσμου των έμψυχων, Ελλήνων Ανθρώπων παππούδων μας, όπως την τρανή Γιγαντομαχία στην ανατολική πλευρά, που μαζί με τους θεούς πήρε μέρος και ο Ηρακλής. Στην νότια πλευρά φιγουράρει η μάχη των Λαπίθων με τους Κενταύρους, που πρωταγωνίστησε και ο Θησέας, στην δυτική πλευρά φαίνεται η Αμαζονομαχία, ενώ στην βορεινή πλευρά ο Τρωικός Πόλεμος. Μάχες και πόλεμοι βρίσκονται σκαλισμένες στο πνευματικό Έβερεστ της Γης, όπως είναι ο Παρθενών, γιατί αυτός είναι δρόμος του έμψυχου Έλληνα: να υπερασπίζεται με την ζωή του το Θείον Φως, την ασφάλεια της Μάνας Γαίας, αλλά και τον παγκόσμιο πολιτισμό που δημιούργησε. Το πρώτο που μάθαιναν οι μυημένοι στα ιερά, αρχαία Ελληνικά Μυστήρια είναι η νίκη του έμψυχου, Ανθρώπου Έλληνα απέναντι στον υλικό θάνατο με οδηγό την Ελευθερία και την αιωνιότητα της θείας ψυχής μας. Γνωρίζουμε πλέον, ως έμψυχοι Έλληνες, πως ο χειρότερος θάνατος είναι ο πνευματικός και όχι ο υλικός.

Αγαπημένοι μου φίλοι, σε τούτη την πραγματικά δύσκολη περίοδο, που θα κριθούμε ως έμψυχοι Έλληνες Άνθρωποι, εύχομαι ο Θεός να είναι μαζί μας… τον συμφέρει, όπως έγραψε και ο Κρης Νίκος Καζαντζάκης!

 Η φωτογραφία στο εξώφυλλο του άρθρου είναι έργο του Ρώσου ζωγράφου Michael Cheval (1966 - ) με τον τίτλο «The Puppetiers»

Βραδινή Λέσχη: «Ένα Ακόμα Στοίχημα», του Γιώργου N...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/