InTownPost

Ακολουθήστε μας :

01
Τετ, Δεκ
Tο διάβασαν 339 άτομα (339 Views)

Βραδινή Λέσχη: «Ένα Ακόμα Στοίχημα», του Γιώργου Noir Παπαϊωσήφ

VRADLESCH11-ITP0025


«Ποιο είναι το στοίχημα; Δίχως το κίνητρο και την ανταμοιβή, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να απαντήσω».

«Μια χώρα!»

«Μια χώρα, ακριβώς τι;»

«Η γνωστή. Μια χώρα απαράμιλλου φυσικού κάλλους, με ιδεατό κλίμα, ακίνδυνες ιαματικές θάλασσες, ατελείωτες, ηλιόλουστες ακτές, εύφορους κάμπους, θεϊκά βουνά, υπέργειο και υπόγειο πλούτο, όπως και μύρια νησιά εκπάγλου ομορφιάς. Μια χώρα, που όλοι θαυμάζουν και όλοι φθονούν. Θέλω να την ερημώσεις, να μην κυκλοφορεί άνθρωπος, να σπείρεις τρόμο και δέος, φόβο, πανικό και θάνατο μαζί. Να μουτζουρώσεις ξανά τον πίνακα των δεδομένων, να δημιουργήσεις την απέχθεια στους ανθρώπους προς κάθε τι ανθρώπινο. Να τραντάξεις την κοινωνικότητα, να την συνθλίψεις και να κάμψεις την πίστη τους, την αλζονεία τους, να μεταμορφώσεις, ότι απέμεινε από εκείνο το υγιές και ενάρετο σε απόλυτο νοσηρό μέχρι τελικής πτώσεως. Αυτό είναι το στοίχημα!»

«Όλα όσα αναφέρεις καταδεικνύουν την Ηλιακή Γη, τους αιώνιους εχθρούς μας, αλλά το σχέδιο είναι, ξανά, εκτός Νόμου. Μάλλον αστειεύεσαι!»

«Γνωρίζεις πως η σχέση μου με το χιούμορ είναι άθλια, οπότε αφοσιώσου στην σοβαρή όψη της πρότασης. Αυτό είναι το προκλητικό στοίχημα, η κορυφή στον πύργο της νίκης και εάν επιθυμείς το ακολουθείς, αλλιώς θα δοθεί σε άλλους».

«Ξέρεις, πως είμαι ο πιο δυνατός και ελάχιστες φορές έχω αποτύχει. Τι θα κερδίσω;»

«Ψυχές ανθρώπινες πάμπολλες και άνθρωποσκλάβους αμέτρητους, θα είναι το κέρδος στην κλιμάκωση του. Ελεύθερες, ανθρώπινες ψυχές, τόσες που θα συνωστίζονται στα αστρικά μας δίχως έλεος και γήινους σκλάβους σε απόγνωση, άνευ ελπίδας πια, όλα χρεωμένα σε σένα. Δικά σου για να τα χρησιμοποιήσεις όπως εσύ νομίζεις, χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν».

«Ακούγεται άκρως ερεθιστικό».

«Εάν το χειριστείς σωστά, όπως άκουσες, το όφελος θα είναι τεράστιο. Όλοι θα σε τιμήσουν, θα σε δοξάσουν. Θα είσαι ο αρχιτέκτονας, ο εκτελεστής. Ουδείς θα παρενοχλήσει το έργο σου ή θα υποδείξει το παραμικρό στην οργάνωση του».

«Οι Επόπτες; Οι Επόπτες θα ανακαλύψουν ό,τι είμαι η πηγή και θα με εξοντώσουν. Με τους Επόπτες δεν παίζουμε. Υπάρχει παρελθόν μαζί τους και θυμάσαι πως αντιμετωπίστηκε το τελευταίο στοίχημα».

«Μια αυθεντία του είδους, όπως εσύ, είναι απαγορευτικό να σκιάζεται τους συντηρητικούς Επόπτες. Δεν είμαστε τυχαίοι!»

«Παίζεις με την φωτιά και ο κίνδυνος να χαθώ για πάντα είναι τεράστιος, καθώς ουδείς από εσάς θα καλύψει ή θα υποστηρίξει την αποτυχία. Η εξάλειψη τόσων ψυχών που σκέφτεσαι και η ολοκληρωτική υποδούλωση τόσων ανθρώπων είναι μέγα ρίσκο. Βιάζεσαι ξανά και το παρελθόν μας είναι ακόμα άλυτο σε θέματα που κυριάρχησε η βιασύνη».

«Μην είσαι τόσο σίγουρος. Οι έμψυχοι, θνητοί άνθρωποι είναι πια δικοί μας, όσο ποτέ άλλοτε. Καταφέραμε άθλους όσο βρισκόσουν εξόριστος και αγνοημένος στην έρημο της Παύσης. Είναι σχεδόν προετοιμασμένοι οι άνθρωποι για να καταστραφούν, σαν να περιμένουν, πειθήνια το τέλος τους. Άλλωστε, διαθέτουμε άλλοθι σε αυτό. Ξέρουν, αλλά ποτέ δεν αντέδρασαν, όπως γινόταν παλαιότερα. Είναι εντελώς αποκαμωμένοι, ναρκωμένοι. Είσαι μακριά από τα γεγονότα και η τόλμη σου μυρίζει σκουριά, η δε κρίση σου αναδύει την μούχλα της απομόνωσης. Οφείλει πολλά η αδελφότητα σε σένα, το γνωρίζουμε, έφτασε, λοιπόν η στιγμή να ξεχρεώσουμε. Εάν δεν βούλεσαι να αναλάβεις το στοίχημα, ξέρω προς τα που θα κινηθούμε για να βρούμε την λύση».

«Ναι, γνωρίζω! Πρόθυμος είναι ο Αγάρης, έτοιμος να ισοπεδώσει τα πάντα».

«Όχι, επουδενί! Ο Αγάρης θα διαλύσει τις υποδομές και δεν θέλουμε να συσπειρωθούν οι άνθρωποι με αφορμή μια μαζική καταστροφή τέτοιου μεγέθους. Αρκετά με αυτά. Το στοίχημα δεν περιλαμβάνει αλληλεγγύη και συμπόνια. Χρειαζόμαστε την αποστροφή, την απέχθεια από άνθρωπο σε άνθρωπο, να μην πλησιάζει ο ένας τον άλλον. Να απομακρυνθούν, να βλέπει άνθρωπο ο άνθρωπος και να φεύγει μακριά».

«Αρρώστια λοιπόν, αυτό προστάζει το στοίχημα;»

«Ναι, αρρώστια και κάτι παραπάνω! Προειδοποιήσαμε πάμπολλες φορές τους ανθρώπους για το μέλλον τους, το άλλοθι που ανέφερα πριν, αλλά όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει, αυτοί αδιαφόρησαν αυτοκρατορικά. Αρρώστια να φυτευτεί, τέτοια που να έχει διάρκεια, να παραλύσει τον κοινωνικό ιστό, τις συνήθειες, την ηθική, την εμπιστοσύνη, τις αξίες, να κάμψει την ζωή με αμφιβολίες και αβεβαιότητα για το παρών, το μέλλον και ανήμπορη η ανθρώπινη ψυχή να δακρύζει στην συμφορά. Αυτή την φορά, όμως, να μην υπάρξει διέξοδος. Να υπερασπιστούμε το έργο μας. Ο ίδιος ο άνθρωπος να είναι το όπλο, που θα καθορίσει ακριβώς τα μεγέθη, το ποιος θα ζήσει και το ποιος θα πεθαίνει. Τέλος, θα τους κτυπήσουμε στην φλέβα που τους παραλύει: Στην επιβίωση, στο χρήμα και θα τους λιώσουμε σαν σκουλήκια. Ανέχεια, πείνα, ένδεια, φτώχια. Θα είναι ανίκανοι να αντιδράσουν, όπως έχουν συνηθίσει να ζουν, δηλαδή, όπως τους εκπαιδεύσαμε να ζουν. Χρειαζόμαστε την τέλεια νόσο όμως, ό,τι πιο μοντέρνο υπάρχει στην κλίμακα του τρόμου, να μην αμφισβητηθεί. Αρρώστια, πλάνη και φόβος. Και ένα δήθεν αντίδοτο, που θα δώσει την χαριστική βολή. Συ, είσαι ο αρχιερέας του αφανισμού και του ολέθρου. Εάν, πάλι, αρνηθείς, επαναλαμβάνω, πως υπάρχει εναλλακτική λύση».

«Η λύση είναι αυτό που σκέφτομαι;»

«Εκφράσου ελεύθερα. Ποιόν σκέφτεσαι, ότι μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης σου;»

«Είναι εξωφρενικό να δώσετε στον Βαλεφόρ την ευκαιρία αυτή. Το γένος των Μπαχομέχ είναι αδίστακτο και μόνο την ανταρσία έχουν ως σκοπό και ποθούν την εξουσία. Ο Βαλεφόρ είναι η επιτομή της καταστροφής, του ολέθρου και κάθε τι το ανθρώπινο δημιουργεί αμόκ, λύσσα στις λεγεώνες του. Ο Βαλεφόρ δεν πρέπει να αναλάβει ένα τέτοιο στοίχημα και για εμάς τους ίδιους αυτή η επιλογή θα έχει κόστος. Δεν θα προλάβουμε και οι Επόπτες θα ορμήσουν κατά πάνω μας. Έπειτα από το πάθημα του στην ασιατική έρημο από τις δυνάμεις των Ηλιακών, οι Επόπτες τον έριξαν σε δυσμένεια, στα κατάβαθα με αυστηρή επιτήρηση. Έχουμε ακόμα ανάγκη τους ανθρώπους και πρέπει να ήμαστε αθόρυβοι, ήρεμοι».

«Δίκιο έχεις. Η χρησιμότητα των ανθρώπων εξυπηρετεί κάποιους σκοπούς μας και ακόμα έχουμε ανάγκη τα δίποδα. Εσύ όμως, έπειτα από μακρά περίοδο απομόνωσης στην έρημο της Παύσης είσαι κενός υπηκόων και οι τόσες ψυχές που θα εισέλθουν στο βασίλειο σου θα εγκλωβιστούν στην σφαίρα επιρροής σου. Θα είναι όλοι δικοί σου. Ένα καινούργιο συμβόλαιο με τις υπόλοιπες φατρίες θα γεννηθεί, που σε έχουν ξεγραμμένο, σχεδόν ξοφλημένο».

«Ασκείς άριστα την τέχνη της γοητείας, Παίμων και προσπαθείς να με δελεάσεις. Η δημιουργία μιας αρρώστιας που να στοχεύσει καίρια στην αιχμηρή ακίδα όλων των φατριών, όπως είναι η Γη των Ηλιακών και σε επέκταση τον υπόλοιπο πλανήτη, είναι δύσκολο έργο και θέλει, πρώτα απ΄ όλα καλή έρευνα, προσοχή και δεύτερον την απλησίαστη γνώση. Είναι απαγορευμένος καρπός οι Ηλιακοί και οι Επόπτες δεν θα χαριστούν σε κανέναν μας, εάν ενημερωθούν για τα σχέδια μας. Προσφέραμε στους ανθρώπους πολέμους, σφαγές και ολοκαυτώματα, αλλά εμείς ήμασταν αθέατοι, χρησιμοποιώντας την απληστία τους. Προσφέραμε κίνητρα στους θνητούς να καταστρέψουν την μοναδική θεά που προστατεύει και φιλοξενεί τις οντότητές τους. Καταφέραμε να στρέψουμε το μένος τους στην Γαία και να επιτεθούν στην πιο αγνή θεότητα, την μητέρα τους και να την διαλύσουν, αλλά παραμέναμε αθέατοι. Ρίξαμε αφειδώς υλικό πλούτο, χρυσάφια, γη, έμαθαν την λανθάνουσα ενέργεια της ύλης, του πλούτου, φτιάξαμε οικογένειες για να διαφεντεύουν τα δίποδα, σπείραμε τον ανταγωνισμό, δημιουργήσαμε διάφορους μεσσίες, κατασκευάσαμε θρησκείες για να αλληλοεξοντώνονται, διδάξαμε πολιτεύματα ικανά να προσβάλουν, να διχάζουν το όμαιμον και να εισχωρήσει η έριδα στην θεϊκή τους καταγωγή, αλλά και πάλι ήμασταν αθέατοι. Ανοίξαμε τα εργαστήρια μας και εξαπολύσαμε την καταστροφή, σπείραμε τον μαύρο θάνατο, πανούκλες και αρρώστιες, αλλά η Ηλιακή Γη ελάχιστα λαβώθηκε. Επαναφέραμε τα ενεργειακά ολοκαυτώματα, μόλυναν οι άνθρωποι την εστία τους, πλήξαμε τις αρετές τους και πάλι ήμασταν αθέατοι, πάντα πίσω από τις προστατευτικές σκιές. Τώρα ζητάς, εσύ Παίμων και οι φατρίες μας, να εξολοθρεύσουμε το έμψυχο γένος της Ηλιακής Γης…»

«Είναι η κατάλληλη στιγμή, Μαρμπάς, να πραγματοποιηθεί, επιτέλους, το μεγάλο στοίχημα. Συντηρείς ακόμα τους διαύλους με την επιστημονική κοινότητα και αρκετοί σκλάβοι σου, αυτοί οι ανελεύθεροι επιστήμονες που υποδύονται τους θεούς στον πλανήτη, αυτοί οι επιφανειακοί και αδίστακτοι που έχασαν τον προσανατολισμός τους, είναι έτοιμοι για μια φορά ακόμα να σε εξυπηρετήσουν, όπως στο παρελθόν. Υλικά, είσαι γενναιόδωρος με την ανθρώπινη κάστα των θεραπευτών, που έχουν ξεπουλήσει τους εαυτούς τους για τον υλικό πλούτο και την αναγνώριση. Οι Ηλιακοί άνθρωποι πέτυχαν τις τρανές φόρμουλες του παρελθόντος, πριν την καταστροφή της Ποσειδωνίας, για να θεραπεύουν τις δικές σου ασθένειες, τότε. Τώρα είναι εντελώς διαφορικές οι συγκλίνουσες ενέργειες. Στα χρόνια της απομόνωσης σου και εμείς δημιουργήσαμε ένδοξα κατορθώματα, που τα γνωρίζει η δύναμη της Αχλής. Χρησιμοποιήσαμε τις τεχνικές του Φόρα, που ελέγχει τις βιομηχανίες καταναλωτικών αγαθών, αλλά το αποτέλεσμα είναι φτωχό και καθυστερούμε. Ατυχώς, οι έμψυχοι Ηλιακοί ανέτρεψαν τα δεδομένα ξανά με τα ιαματικά αγαθά της γης τους. Από εκείνο το μέγα επίτευγμα σου, τον ιό της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας, έχουμε να πετύχουμε σπουδαία νίκη. Μόλυνες εβδομήντα επτά εκατομμύρια ανθρώπους, έχασαν την ζωή τους περίπου τα τριάντα πέντε εκατομμύρια. Γέμισαν τα βασίλεια μας από σκλαβωμένες ψυχές και υπονομεύσαμε μια ολόκληρη ήπειρο, κάνοντας τους ανθρώπους της πειραματόζωα».

«Αυτό ήταν και η προσωπική, επική καταστροφή μου. Ανακάλυψαν τον σχεδιασμό οι Επόπτες, δικάστηκα και καταδικάστηκα σκληρά σε εξορία στην αβυσσαλέα έρημο της Παύσης. Εάν υποπέσω σε δεύτερο παράπτωμα θα χάσω την δύναμη της υλοποίησης και θα γίνω μια ανάμνηση, μια περιπλανώμενη, στοιχειωμένη ουσία, δίχως σωτηρία, να υπηρετώ αγύρτες, κατάμαυρους, γήινους μάγους, ένα ξεπεσμένο, κατάπτυστο αιθερικό άνευ οίκου, ένας παρίας μακριά από τα συμπαντικά έδρανα της βασιλείας μας. Θα βουτήξω στην αφάνεια και θα είμαι ολομόναχος».

«Εάν όμως κρατάς στην σφαίρα σου έναν σοβαρό αριθμό εγκλωβισμένων ανθρώπινων ψυχών, εκ των οποίων θα είναι και οι έμψυχοι Ηλιακοί όλου του πλανήτη, οι Επόπτες θα σκεφτούν πολύ σοβαρά την εξολόθρευση σου. Θα διαπραγματευτούν μαζί σου για να μην αναγκαστούν να τις μετατρέψουν σε αστρική σκόνη. Θα είσαι Άρχων! Έτσι δεν είναι;»

«Έτσι είναι! Θα πρέπει όμως να φροντίσω μην να συναντήσουν την χρυσή οδό της επιστροφής. Δηλαδή, ποτέ! Η σπουδή του φόβου που έχουμε εμφυτεύσει στους ανθρώπινους νόες για τα θέματα υγείας, πριν αρκετές περιόδους, ακύρωσε την δυνατότητα της αυτοίασης στα έμψυχα δίποδα, αλλά και στους έμψυχους Ηλιακούς, οπότε άπαντες παραδίδονται στα χέρια της χημείας να ρημάζει το βιολογικό τους σύμπαν, που ήταν και το στοίχημα μας. Στην επιθυμία τους για ζωή είναι τόσο ευάλωτοι, που ξοδεύουν μυθικά ποσά σε υποτιθέμενες θεραπείες. Άποροι και λεηλατημένοι πνευματικά είναι ανήμποροι να κατανοήσουν και να ξανακερδίσουν την ουράνια καταγωγή τους και τις πνευματικές δυνατότητες που διαθέτουν. Ψάχνουν σαν χαμένοι την υλική αιωνιότητα, να κατανικήσουν την φθορά, από τότε που κλείσαμε τον διακόπτη στο περίφημο «κουτί», όπως το ονομάζουν και δεν βλέπουν το δάχτυλο μπροστά στα μάτια τους. Αμαχητί οι άνθρωποι κουτρουβαλιάζονται στον υδάτινο λάκκο του πολέμαρχου Βεπάρ για να τελειώσουν γρηγορότερα. Η μωροφιλοδοξία και η ημιμάθεια τους είναι αυτή που τους κατασπαράζει. Προσφέραμε στις σύντομες ζωές τους το νόθο τέκνο της απογοήτευσης, το ναρκωτικό «ελπίδα» για να ηρεμούν και να αδρανούν στα δύσκολα. Πετύχαμε πολλά, Παίμων!».

«Εμπνευστής και αρχηγός όλων είσαι εσύ, ανίκητε Μαρμπάς. Ήρθε η στιγμή να σηκώσεις το ατρόμητο λάβαρο της φατρίας σου, των σοφών Σαχερνέχ ξανά ψηλά, στην κορυφή των αμέτρητων ανθρώπινων τύμβων που θα δημιουργήσει το μεγαλείο σου, μια λαίλαπα που όμοια της δεν έχει ανταμώσει ο πλανήτης. Διάλυσε τους το μυαλό. Πάγωσέ τους από τον φόβο που θα σπείρεις. Φυλάκισε τους. Άρπαξε από τα δειλά χέρια τους ό,τι τους προσφέραμε και στο τέλος ταξίδεψέ τους κοντά σου. Ήρθε η στιγμή!»

«Σπουδαίο το όραμα σου Παίμων, εντυπωσιακές και οι εικόνες σου. Το πρόβλημα όμως παραμένει με τους έμψυχους Ηλιακούς, που θέλουμε να εξοντώσουμε με κάθε τρόπο για να πάψουν να μας ενοχλούν, και να μην αντιληφθούν οι Επόπτες το παραμικρό. Αναζητάς την δημιουργία μιας αρρώστιας, απ' ότι κατάλαβα και ενός αντιδότου πιο αποτελεσματικού σε δράση από την αρρώστια που να λειτουργήσουν και τα δυο διχαστικά και φονικά. Το σημείο, όπου ο άνθρωπος διαμέσου του φόβου και της πλάνης να σιχαθεί τον άνθρωπο, να ποδοπατηθούν οι αξίες του, να εξανεμιστεί η όποια ελευθερία του και έπειτα να κτυπήσουμε στον βιό τους. Να απολέσουν τα πάντα. Σωστά;»

«Αυτό ακριβώς και τίποτα παραπάνω. Ελέγχουμε τα πάντα, αδελφέ Μπαρμπάς, στην ανθρώπινη φυλή του πλανήτη και έχουμε δεσμεύσει αρκετά τους έμψυχους Ηλιακούς. Ποτίσαμε αφιόνι τις συνειδήσεις τους, αποπροσανατολίσαμε τα ιδεώδη τους, κομματιάσαμε την συμπαντική γλώσσα τους. Ούτε στην πατρίδα τους δεν πιστεύουν πια και ασπάστηκαν τα έργα μας. Ξεπουλούν κάθε ηθικό στοιχείο και είναι παραδομένοι στην τριφηλή ζωή, στο χρήμα, στα ανελέητα πάθη τους. Είναι πολιορκημένοι από την αβεβαιότητα του αύριο. Λύγισαν στην δύναμη της ανασφάλειας. Εκείνα τα καταραμένα: «Μέτρον Άριστον» και «Μηδέν Άγαν», που διέλυσαν τις στρατιές μας, οι ίδιοι οι Ηλιακοί τα έχουν κουρελιάσει, τα ξόρκισαν, τα απαρνήθηκαν. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδεσμεύσουμε δια παντός την θεϊκή ψυχή από το σώμα τους. Να κόψουμε μια για πάντα τα αργυρά δεσμά της. Οι συνθήκες είναι οι κατάλληλες, είναι γόνιμες για την σπορά μας. Ο σκοπός καλεί όλους μας. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία, τρανέ Μαρμπάς!»

«Έχουμε όμως πρόβλημα και με αυτό το στοίχημα!»

«Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Θα διασώσεις από την αρρώστια τούς γήινους σκλάβους και τους υπηρέτες που εσύ επιθυμείς και σε εξυπηρετούν και όπως γνωρίζεις έχουμε αρκετούς από αυτούς τοποθετημένους σε νευραλγικά σημεία. Εάν θεωρείς πρόβλημα όσους μας υπηρετούν στα γήινα αυτοί ξέρουν την τιμωρία τους σε περίπτωση που αλλάξουν μονοπάτι. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά θα είναι, που οι υποταγμένοι και οι οικογένειες τους προστατεύονται από τις δικές μας φατρίες. Και εάν διαφωνήσουν δεν μας αφορά. Αναλώσιμοι είναι, αφού οι ίδιοι πρόδωσαν το είδος τους. Θα σε βοηθήσω να ξεκινήσεις την στοχοποίηση περιφερειακά και όχι απευθείας στην Ηλιακή Γη, αλλά κάπου μακρύτερα για να μην κινηθούν υποψίες. Έχω και εγώ το σχέδιο μου. Όπως τότε, εκείνη την περίοδο του μαύρου θανάτου ή εκείνης της μόλυνσης όπως την κατονόμασαν οι θνητοί, που έφεραν εκατομμύρια ψυχές κοντά μας. Τι εξαίσιες στιγμές! Αυτό θα πράξουμε και τώρα. Χρησιμοποίησε ξανά τους Οφίοπες. Είναι άφθονοι και η πίστη τους στον δράκοντα είναι ακλόνητη. Είναι έτοιμοι να λάβουν δράση και εάν χρειαστεί να θυσιαστούν για τον σκοπό μας».

«Δεν καταφέραμε σπουδαίες απώλειες τότε, όπως τα λογίζεσαι. Οι άνθρωποι που εξολοθρεύτηκαν στην Ηλιακή Γη δεν ήταν από την σπορά των αιώνιων εχθρών μας. Μην ξεχνάς Παίμων, πως δεν κερδίσαμε το στοίχημα που οραματιστήκαμε, γιατί η κοινωνία των Ηλιακών ήταν κλειστή, αρραγής και απρόσβλητη εκείνες τις εποχές. Κατασπαράζονται μεταξύ τους, αλλά στον κίνδυνο συσπειρώνονται γρήγορα. Έχουμε πρόβλημα και επιμένω!»

«Θέλεις να αναφέρω την πρώτη σου μεγάλη επιτυχία, σε σκληρές περιόδους για εμάς, όταν βοήθησες κρυφά τους συμμάχους μας, τους πιστούς τού άρχοντα Παζούζου στις Σάρδεις να διοχετεύσουν την αρρώστια πίσω από τα τείχη της μεγάλης πόλης της Ηλιακής Γης για εκδίκηση, εξολοθρεύοντας σπουδαίο αριθμό ψυχών εν καιρώ εμφυλίου πολέμου;»

«Μικρό το κακό και ασήμαντος ο αριθμός. Ηττήθηκα από τον έμψυχο Ηλιακό θεραπευτή τους, που όλοι οι θεραπευτές έμαθαν να ορκίζονται στο όνομα και την βασιλική τέχνη του. Ουδεμία ψυχή από εκείνους δεν εγκλωβίστηκε στις σφαίρες μας. Όλες είχαν συνοδεία και την προστασία των Εποπτών που δεν χαρίζονται. Ξέχασες; Κανείς τους δεν πέρασε από τους αδαμαντοπέδιλους κίονες της Σελήνης και χάθηκαν με ασφάλεια στην άναψη του Ήλιου. Το μόνο που καταφέραμε ήταν να συγκρουστούν μεταξύ τους δυο ισχυρές, Ηλιακές φατρίες στην γη τους και να διαλυθεί το κλέος των Ηλιακών. Πρόλαβαν, Παίμων. Τίποτα παραπάνω! Έπειτα ήρθε ο άλλος, ο ακρεοφάγος πολεμιστής βασιλιάς, ο τελευταίος σπόρος των εξορισμένων εχθρών μας με εντολή να μας αφανίσει…»

«Ναι, Μπαρμπάς, θυμάμαι, παραλίγο να χαθούμε, αλλά προλάβαμε την ήττα. Δεν λησμονώ και είμαι προσεκτικός. Τα ιερατεία μας στον πλανήτη, ευτυχώς, υπάκουσαν και τον εξόντωσαν γρήγορα».

«Το κακό είχε γίνει, Παίμων. Αποκαλυφθήκαμε και αρκετοί δικοί μας, σπουδαίοι πολέμαρχοι είναι ακόμα θαμμένοι, ανήμποροι και αβοήθητοι στα σπλάχνα του πλανήτη. Υπάρχει κρυφή δύναμη στους Ηλιακούς και το γνωρίζουμε».

«Μαρμπάς, μην χάνεις την αυτοπεποίθηση σου και άκουσε με. Η Ηλιακή Γη δεν είναι αυτή που ήξερες. Απουσιάζεις αρκετά και στο διάστημα αυτό κερδίσαμε πολλά όχι μόνο στο μεταβλητό πεδίο, αλλά και στο αμετάβλητο, το πνευματικό. Παραχαράξαμε την ιστορία τους, σβήνουμε τις μνήμες τους, αλλοτριώσαμε τις συνειδήσεις τους. Οι ορκισμένοι υποτελείς μας θνητοί άνοιξαν τα σύνορα τους, ανακατέψαμε την απόρθητη φυλή τους, μαγαρίζουμε το αίμα τους στέλνοντας λεφούσια ανθρώπων στα χώματα τους, φτιάξανε γάμους, έκαναν απογόνους. Οι κάποτε ακλόνητες πύλες έπεσαν. Είμαστε πια παρόντες στα σωθικά, στην καρδιά, στα πνευμόνια, στο στομάχι, στα γεννητικά τους όργανα, στα πάθη και τις επιθυμίες τους, στο κούφιο, άπληστο μυαλό τους. Έχεις έτοιμα, ανθρώπινα οχήματα, πάνοπλα για το έπος σου. Εμπιστεύσου με! Η επιτυχία τού στοιχήματος θα στεφανωθεί στα όρη της Λίλιθ, στις πλαγιές των Ελοχίμ, στα βασίλεια του Βάαλ».

«Το πρόβλημα παραμένει, Παίμων και δεν αλλάζει. Είναι πιο δυνατοί από εμάς, απλά καταφέραμε να τους ναρκώσουμε και δεν το γνωρίζουν. Όταν μάθουν ποιοι, πραγματικά είναι και ποιες είναι οι δυνάμεις που διαθέτουν, εάν ενεργοποιηθούν, χαθήκαμε αδελφέ μου. Κι αυτή την φορά για πάντα».

«Ε μα τον Μπέλεθ και τους επιγόνους του Μπαχομέχ, ποιο είναι τούτο το άλυτο πρόβλημα, επιτέλους; Φτύστο, αδελφέ μου!»

«Εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια εδώ, σε τούτο τον υπέροχο πλανήτη, που επιθυμούμε να τον κάνουμε δικό μας, κατάφερα αρκετά υπηρετώντας τον σκοπό, εκτός από το σπουδαιότερο: τον ουράνιο, άγνωστο κώδικα του αίματος τους, την αδιάσπαστη και ακλόνητη ουσία της πρώτης αρχής. Για αυτό και οι αποτυχίες μας διαδέχονται η μια την άλλη. Ο κώδικας, είναι το κομβικό σημείο, Παίμων και όλοι το γνωρίζετε».

«Ξεκίνα εσύ, Μαρμπάς και θα βρούμε τον τρόπο. Σπείρε την σοφία σου σε μια μοντέρνα αρρώστια στην φυλή των ανθρώπων, να τελειώνουμε μια και καλή με δαύτους. Διέλυσε τους με τις καινούργιες σου μεθόδους: της πλάνης, του ψεύδους και του τρόμου και της δήθεν σωτηρίας με αντίδοτα πιο νοσηρά από την ασθένεια. Το σύστημα, όπως το κατονομάζουν οι θνητοί, το πολιτικό, το οικονομικό, το επιστημονικό σύστημα, ακόμα και η εκπαίδευση τους, η ψυχαγωγία τους, όπως δραστηριοποιούνται στον πλανήτη είναι όλα δικά μας δημιουργήματα. Υπακούουν τυφλά. Πρόθυμα δίποδα όντα οι άνθρωποι, που για τον πλούτο, την εξουσία ξεπούλησαν τα ιερά τους, το χώμα που πατάνε, τα αήττητα σύμβολά τους και προσκύνησαν τον σκοπό μας. Είναι στις διαταγές μας, απόλυτα στον έλεγχο μας. Ελάχιστοι έχουν απομείνει που αμύνονται ακόμα, αλλά και αυτοί, είτε θα αποχωρήσουν λόγω χρόνου, είτε θα αναγκαστούν να κρυφτούν, είτε θα τους εξολοθρεύσουμε. Φέρνουμε προς την πλευρά μας κάθε νέα ψυχή που κατέρχεται στα γήινα. Σφυρηλατούμε τις νέες γενιές των διπόδων, όπως εμείς θέλουμε. Μην προβληματίζεσαι για μια χούφτα ελεύθερων Ηλιακών ψυχών. Ξεκίνησε το έργο σου και ο μέγας ασώματος, η εξωσυμπαντική Αχλή που καταφθάνει θα βοηθήσει τον σκοπό».

«Αυτοί είναι που με προβληματίζουν, Παίμων. Οι μια χούφτα ελεύθερων Ηλιακών ψυχών, όπως λες. Αυτοί μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα. Θυμίζω, πως κάθε φορά, όταν αναλαμβάνω ένα στοίχημα, την ίδια υπόσχεση δίνετε αδελφοί μου και κάθε φορά καταλήγουμε εκεί απ΄ όπου ξεκινήσαμε. Αυταπατώμεθα, Παίμων! Το ύψιστο τρόπαιο για εμάς, ο θρίαμβος των θριάμβων είναι να ανακαλύψουμε τον άβατο κώδικα των Ηλιακών. Εκεί θα είναι η κοσμική μας νίκη!»

«Δύσκολο αυτό, Μαρμπάς. Πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο και δεν απογοητευόμαστε!»

Βραδινή Λέσχη: «Η Μέδουσα και οι Μαριονετίστες», τ...
Βραδινή Λέσχη: «Η Γέννα της Διπλής Θύρας», γράφει ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/