18
Κυρ, Απρ
Tο διάβασαν 122 άτομα (122 Views)

To ZAF παρουσιαζει την Irene σε ένα ατμοσφαιρικό unplugged live

Η Irene (Ειρήνη Παργινού), έχει ξεχωρίσει με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής και τα neo soul τραγούδια της, που την τοποθετούν στις πιο ενδιαφέρουσες νέες δημιουργούς της αγγλόφωνης σκηνής. Στο ακουστικό live στο Zaf, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, θα παρουσιάσει τραγούδια από τον χώρο της soul, της funk και των blues, φτιάχνοντας ένα αισθησιακό και ατμοσφαιρικό unplugged live.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το “Light it up ft. MC Yinka”, τραγούδι προπομπός του νέου της album που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Hidden Track records.

Με κλασικές σπουδές στο βιογραφικό της αλλά και εμφανίσεις σε musicals στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, η Irene μας παρουσιάζει την δίκη της μουσική κοσμοθεωρία γύρω από τις ανησυχίες και τα κοινωνικά ζητήματα του πλανήτη, αλλά και τον έρωτα.

Στο πρώτο της προσωπικό ep με τίτλο "The Rainbow Soul" σε στίχους και μουσική του Ian Ikon, ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν τα singles "Like A Rainbow" και "Invisible Love" όπου εκτός από την ραδιοφωνική επιτυχία που σημείωσαν κατάφεραν να μπουν και σε δυο παγκόσμιες συλλογές ( NOW 2016 ) με τις μεγαλύτερες αγγλόφωνες επιτυχίες του 2016.

Παίζουν οι μουσικοί:

Κιθάρα: Δημήτρης Στασινός Backing Vox: Γρηγόρης Κοιλάκος ZAF: Αγίας Ειρήνης 8, Αθήνα

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 22:00

IRENE Official site: https://www.irenemusic.co.uk/ Facebook Page: Irene

Twitter: @ireneparginos

Instagram profile: @ireneparginos

Joker Plays Queen και ο Νάσος Καββαθάς σε ένα Fred...
Ο Γιώργος Περού στον «Ορφέα»

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/