InTownPost

Ακολουθήστε μας :

07
Παρ, Μάι
Tο διάβασαν 168 άτομα (168 Views)

Πανηγυρική η ατμόσφαιρα στο Σαράϊ

EXON111200-091


Αυτός που είχε την φαεινή να παραδοθούν πανελλαδικώς τα κλειδιά των επιχειρήσεων εστίασης στην κυβέρνηση, έστω «συμβολικά», γιατί δεν μπορούν άλλο να ζήσουν, όπως όλοι μας άλλωστε και να τα βγάλουν οικονομικά πέρα, ένεκα αυτής της λεγόμενης πανδημίας, για να μην τον χαρακτηρίσω επιεικώς ως βλάξ με λοφίο, είναι ο μεγαλύτερος κόπανος που γέννησε η πρώτη εικοσαετία της νέας χιλιετίας.

Εάν είναι παραπάνω από ένας αυτοί που αποφάσισαν και συμφώνησαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης, άκρως ηλίθιας στον συμβολισμό της κίνηση, που τελικά φαίνεται πως όλοι οι επιχειρηματίες αποδέχτηκαν να προβούν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια διαμαρτυρίας, τότε, αγαπημένα σκεπτόμενα αδέλφια μου, αξιολάτρευτοι συνέλληνες δεν πρέπει να απορούμε και να αναρωτιόμαστε σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, τις κορυφαιες για το Ελληνικό Έθνος, γιατί τα κουβέρνα μάς ξεπουλούν σύσσωμους και απαζάρευτα στους γύπες και στις ύαινες.


Δεν πρέπει να απορείτε στο γιατί κατά την ροή του χρόνου ολοένα μικραίνουμε ως έθνος και συρρικνωνόμαστε ως κράτος. Δεν πρέπει να απορείτε γιατί οι «αξιαγάπητοι» πολιτικοί μας, όλα αυτά τα χρόνια, επιδίδονται σε μια άνευ προηγούμενων κούρσα διάλυσης της Ελλάδας και εξαφάνισης των Ελλήνων από τα χώματα τους. Δεν πρέπει να προβληματίζεστε στο γιατί οι πολιτικοί διχοτόμησαν την Κύπρο μας, παρέδωσαν ανερυθρίαστα και απενοχοποιημένα μακεδονική υπόσταση, ταυτότητα και γλώσσα στο ανύπαρκτο, όμορο, κατασκευασμένο κρατίδιο, που εξυπηρετεί, σκοτεινά, γεωπολιτικά παιχνίδα. Δεν πρέπει να απορείτε και να αναρωτιέστε γιατί περνάμε αυτά που περνάμε.

Ο λόγος είναι απλός και ξεκαθάρισε με αυτή την δειλή και φοβική κίνηση των συνανθρώπων μας, που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν, όπως όλοι μας άλλωστε, απέναντι στα αντιδημοκρατικά και ανελέητα μέτρα που έχουν ληφθεί ως προς την αντιμετώπιση μιας κατάστασης, βαφτισμένης ως «φονικός» κορωνοϊός ή κορανωϊός, ή κόβιντ-19 ή όπως θέλετε πείτε το. Αφού εμείς οι ίδιοι παραδίδουμε στα χέρια τους το βιός μας, την ζωή μας, όπως παραδώσαμε όλα αυτά τα χρόνια της κατασκευασμένης κρίσης τα χρήματα μας, τις δουλειές μας τα παιδιά μας, τα όνειρα μας, το μέλλον της πατρίδα μας. Τώρα παραδίδουμε «συμβολικά» και τα κλειδιά των θυρών, που πρόσφεραν ανάσα επιβίωσης.

Βρε αθεόφοβοι, ούτε στην σφαίρα του συμβολισμού δεν παραδίδεις τα κλειδιά της επιβίωσης σου. Σε κανέναν! Εσείς, οι μικρομεσαίοι, που ως η σπουδαία ραχοκοκαλιά που είστε, εσείς, ο σταθερός, βασικός πυλώνας ζωής κάθε χώρας, που στηρίζετε αιώνες τώρα την οικονομία της Ελλάδος και θέλουν βάσει σχεδίου να σας εξοντώσουν και να σας αφανίσουν από τον κοινωνικό και οικονομικό χάρτη, πηγαίνετε και παραδίδετε τα κλειδιά της ζωής σας για να διαμαρτυρηθείτε, ότι υποφέρετε οικονομικά και πονάτε και είστε φτωχοί, όπως όλοι μας άλλωστε; Ω δαίμονες, χαζέψατε εντελώς!

Σε ποιους, βρε άνθρωποι θέλετε να διαμαρτυρηθείτε και να παραπονεθείτε; Σε ποιους θέλετε να πείτε τον πόνο σας. Σε αυτούς που τα τελευταία 75 χρόνια ισοπέδωσαν την πατρίδα μας και έφεραν την Ελλάδα μας και εμάς τους Έλληνες σε αυτή την τραγική εικόνα πόνου και θλίψης; Σε αυτούς, βρε άνοοι, που μόνο πόνο πρόσφεραν και εθνομηδενισμό, παραδίδετε άνευ σκέψης και λογικής, έστω «συμβολικά», τα κλειδιά των δουλειών σας, των βιών σας, τα «όπλα» σας; Κρατάμε τα τείχη δίχως απελπισία και απεγνωσμένες ενέργειες μέχρι τέλους και δεν παραδίδουμε πόλεις, βιός και ζωές.

Μα, που να σαψαλιάζετε ανόητοι με τις φιγουρατζίδικες ιδέες που έχετε. Αυτό θέλουν! Να παραδοθούμε, να εξευτελιστούμε και να γονατίσουμε μια και καλή σαν εθελόδουλοι ραγιάδες στον αγά, τον πασά και τον σουλτάνο, στα ερεβώθη κέντρα ελέγχου, που ισοπεδώνουν αξίες, έθνη και κράτη για να ορθώσουν το αδιανόητο και το καταστροφικό. Πάρτι τρικούβερτο κάνουν στο σαράϊ.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν τα νέα έτρεξαν σαν βέλος στο σαράϊ και στις τηλεοπτικές τους οθόνες αντίκριζαν τους πρώτους που παρέδιδαν «συμβολικά» την πρώτη γραμμή της κοινωνικο-οικονομικής άμυνας, καταπατώντας την τιμή τους και τον λόγο ώστε να ζουν ελεύθεροι. Κόπηκε η ανάσα τους από την έκπληξη και την χαρά, όταν έβλεπαν τους Έλληνες επιχειρηματίες της εστίασης να πετούν σαν ναρκωμένοι «συμβολικά» τα «όπλα» τους σε γκαζοτενεκέδες. Τρισευτυχισμένοι, μαζεμένοι σαν νυχτερινές σκιές γύρω από τα δρύινα τραπέζια έστειλαν πυροτεχνήματα νίκης στον χειμωνιάτικο ουρανό και χαχανίζοντας, ευλόγως, σιγοψιθυρίζουν αναμεταξύ τους: «μα καλά, τόσο εύκολο ήταν;»

Μετά από αυτή την υψίστου βλακείας «συμβολική» κίνηση από πλευράς των συμπατριωτών μου, αυτό το έτος, το 2021, έπειτα από διακόσια χρόνια αίματος και διχασμών, απλά επαναφέρω τα λόγια Γέρου του Μωριά:

«Χρειάστηκαν τετρακόσια χρόνια για να ελευθερωθούμε από τους Τούρκους.

Άντε να δούμε πόσα θα χρειαστούν για να φύγουν οι ραγιάδες»
Οι συλλογές των κοσμημάτων της Rich Passion (Vid)
«Συγγνώμη να ζητήσει, ο Γιώργος Κιμούλης και η γεν...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/