InTownPost

Ακολουθήστε μας :

20
Δευ, Σεπ
Tο διάβασαν 255 άτομα (255 Views)

Γροθιά στο στομάχι το «All Blood Red» των εξαιρετικών Αθηναίων Illusory (Vid)

ILLUS1101-ITP01


"I refuse to accept the view that mankind is so tragically bound to the starless midnight of racism and war that the bright daybreak of peace and brotherhood can never become a reality… I believe that unarmed truth and unconditional love will have the final word in reality."

(Αρνούμαι να δεχτώ την άποψη, ότι η ανθρωπότητα είναι τόσο τραγικά περιορισμένη στα σκότη του ρατσισμού και του πολέμου, που το λαμπρό ξημέρωμα της ειρήνης και της αδελφότητας δεν μπορεί ποτέ να γίνει πραγματικότητα… Πιστεύω ότι η άοπλη αλήθεια και η άνευ όρων αγάπη θα έχουν την τελευταία λέξη στην πραγματικότητα). Απόσπασμα της ομιλίας του Δρ. Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζ., στην αποδοχή του βραβείου Νόμπελ το 1964.


Ο τίτλος του είναι «All Blood Red» και σπάει κόκκαλα. Είναι το τρίτο κατά σειρά επιτυχημένο official video για το νέο άλμπουμ «Crimson Wreath» των εκπληκτικών Ελλήνων Illusory , το οποίο ως ολοκληρωμένη δουλειά θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου 2021 από τη Rockshots Records.

Την ίδια μέρα θα κάνει πρεμιέρα και το καινούργιο βίντεο της Αθηναϊκής Heavy Metal μπάντας, για το τραγούδι "Ashes To Dust", όπου στο τραγούδι συμμετέχει με μία απίστευτη απαγγελία ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος τιμά με την παρουσία και την ερμηνεία του και το αντίστοιχο βίντεο.

Οι στίχοι των τραγουδιών στο άλμπουμ «Crimson Wreath» είναι στην ουσία ένα θέμα για συζήτηση. Αναφέρονται διάφορες θεματικές ενότητες, όπως η φρίκη του πολέμου, η απώλεια της ανθρώπινης ζωής, το έγκλημα της παιδοφιλίας (πραγματική χιονοστιβάδα τους τελευταίους μήνες και ιδιαίτερα στη χώρα μας), η μυθολογία, η ζωή μας σήμερα και βέβαια ο ρατσισμός.


Παρακολουθήστε το video και ακούστε το τραγούδι «All Blood Red» των Illusory


Ο κόσμος σήμερα κατακλύζεται από υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τον ρατσισμό και τα φρικτά επακόλουθά του. Το να καταγγείλεις είναι μια αρχή, το να διαμαρτυρηθείς είναι μία μέθοδος, το να μιλήσεις ανοιχτά γι' αυτό, σε κάθε μορφή τέχνης, είναι μία ερώτηση που απαιτεί άμεση απάντηση και ακόμα πιο άμεση δράση.

Οι Illusory μιλούν ανοιχτά για ένα απεχθές και παγκόσμιας κλίμακας ανάθεμα, μιλούν ανοιχτά για τον ρατσισμό.

Όλοι μας έχουμε το ίδιο αίμα. Το ίδιο αίμα κυλά στις φλέβες όλων μας, ανεξάρτητα από χρώμα επιδερμίδας, φύλο, ερωτικό προσανατολισμό, θρησκεία, οικονομικό υπόβαθρο και επιφάνεια, προσωπικές απόψεις. Τραγουδάμε γι' αυτό, μιλάμε γι' αυτό, κάνουμε κάτι γι' αυτό.

Σύντομα στο InTownPost θα φιλοξενηθούν οι Illusory σε μια ανοιχτή συζήτηση


Οι Illusory είναι:

Δημήτρης Θεοδώρου: φωνή

Γιώργος Παπαντώνης: κιθάρα

Γρηγόρης Μπάκος: κιθάρα

Μάκης Βανδώρος: πλήκτρα

Νικήτας Δάνος: μπάσο

Κώστας Κούλης: τύμπανα

Discography:

Crimson Wreath – 2021

Polysyllabic – 2016

The Ivory Tower – 2013


Video: Χρήστος Στεργιανίδης (Christ Stergianidis)


Βρείτε τους Illusory

www.illusoryband.com

www.facebook.com/IllusoryBand

www.instagram.com/illusory_band

www.youtube.com/IllusoryTheBand

www.twitter.com/illusory_band

www.rockshots.eu

www.facebook.com/rockshotsrecords

www.instagram.com/rockshotsrecords

www.twitter.com/rockshotsrec

https://shop.rockshots.eu

H επιστροφή της μυστηριακής Imany με το «Wonderful...
Ήρθε η στιγμή να γνωρίσετε την Blonge από την Θεσσ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/