03
Τετ, Μαρ
Tο διάβασαν 108 άτομα (108 Views)

2η Έκθεση Ελλήνων Εικαστικών στην Ολλανδία από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Ελλάδα Παντού»

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ  «Ελλάδα Παντού» πρωτοπορεί και δείχνει για ακόμη μία φορά τις δυνατότητες της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ακόμη και στην εξωστρέφεια. Διοργανώνει την 2η Εξαγωγική Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση - Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece!» στις 15-17 Μαρτίου 2019, στο Εκθεσιακό κέντρο «Expo Houten» (Meidoornkade 24 3992 AE HOUTEN) στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, με θεματικές όπως: Τρόφιμα, Ποτά, Γενικό Εμπόριο, Τουρισμός, Πολιτισμός και Δημιουργικές Βιομηχανίες. Μέρος του Φεστιβάλ αφορά στο διαπολιτισμικό διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας και για το σκοπό αυτό οργανώνει παράλληλα μεγάλη Εικαστική έκθεση Ελλήνων δημιουργών από την Ελλάδα και την Ολλανδία με έργα αυθεντικής τέχνης.

Οι δημιουργοί θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το κοινό της Ολλανδίας, αλλά και να συμμετέχουν σε B2Β συναντήσεις με τοπικούς εμπορικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της Τέχνης. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες της εικαστικής έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν σύγχρονα έργα Τέχνης, να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς τους και να αποκτήσουν όποιο από τα έργα αγαπήσουν σε προσιτές τιμές.

Την εικαστική έκθεση επιμελείται ο γνωστός ιστορικός-κριτικός Τέχνης κ. Λεόντιος Πετμεζάς. Με σκοπό δε την προώθηση της Αλληλέγγυας Οικονομίας στην πράξη, η Κοιν.Σ.Επ. «Ελλάδα Παντού» επιδοτεί το κόστος συμμετοχής στην έκθεση για όσες ομάδες εικαστικών ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα έργα τους, μηδενίζοντας το διαχειριστικό μέρος του κόστους.

Την 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση - Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece!» αναμένεται να επισκεφτεί πλήθος Ολλανδών και Ελλήνων από όλο το BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο), για να ζήσουν, να γευτούν και να αισθανθούν για λίγο την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες - συμμετοχές: www.gnef.nl/el/eikastiki-ekthesi E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. FB: m.me/ElladaPantou Τηλεφωνικό Κέντρο: 2103001574 Υπό την Αιγίδα Υπουργείο Τουρισμού και Ε.Ο.Τ. - Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων - Ένωση Περιφερειών Ελλάδας - Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος - Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος - Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού - Πρεσβεία της Ελλάδας στην Ολλανδία.

Λεόντιος Πετμεζάς

«Απόστολος Χαντζαράς: Ο Έλληνας ζωγράφος που μαγεύ...
Συμμετοχή των αρχαιοφυλάκων στην Πανσέληνο της 26η...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/