21
Τετ, Απρ
Tο διάβασαν 112 άτομα (112 Views)

16 Ιουλίου 2018 - JOKER Plays SCORPIONS UNPLUGGED, Καλλιμάρμαρο: CANCELLED! του Νάσου ΚαββαθάΤι ωραία ιδέα: Στην είσοδο του Καλλιμάρμαρου, JOKER LIVE UNPLUGGED πριν από την έναρξη της συναυλίας των SCORPIONS! – στο χώρο των Χορηγών. Ήρθε η πρόταση αυθημερόν, μια λαμπρή έμπνευση της στιγμής, δυστυχώς, ακριβώς τόσο, λίγο πιο αργά!..

Νομίζοντας ότι θα βρίσκομαι στην Αθήνα, έγινε επικοινωνία μαζί μου προτείνοντας αυτή την όμορφη ιδέα, αλλά βρίσκομαι στη Σκιάθο. Αν η πρόταση είχε γίνει χθες ή ακόμη λίγο νωρίτερα σήμερα, τότε, θα είχα τη χαρά να συμμετάσχω μ’ αυτόν τον τρόπο στο γεγονός του καλοκαιριού. Είναι γνωστό ότι με τους JOKER κάνουμε εδώ και χρόνια το JOKER Plays SCORPIONS TRIBUTE, το πιο πειστικό και επιτυχημένο Tribute στην Ελλάδα, (μπορώ να παραθέσω τα στοιχεία στους ενδιαφερόμενους).
Νοερά, είναι σα να βρίσκομαι εκεί, εκεί που θριαμβεύει Αληθινή Μουσική, η επιτυχία είναι δεδομένη, μια όαση στο «στεγνό» μουσικό τοπίο της εποχής μας.

Μετά το Unplugged μου εκεί θα μπορούσα να απολαύσω τη συναλία και μετά θα συναντιόμουν ξανά με τους Scorpions με τους οποίους γνωριζόμαστε.

Well, εδώ στη Σκιάθο στα JOKER Acoustic LIVE μου η ατμόσφαιρα είναι πάντα μαγική, οι Scorpions δε λείπουν απ’ τη λίστα και οι κόπιες του άλμπουμ των JOKER «Call it Love» εξαντλούνται.

So Be it! We ROCK LIKE HURRICANES!

https://youtu.be/DmOTMKY61MMhttps://youtu.be/jF7uluI8sXY
Ο «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου, από τους ...
July 16, 2018 - JOKER Plays SCORPIONS UNPLUGGED, K...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/