26
Παρ, Φεβ
Tο διάβασαν 544 άτομα (544 Views)

Το Ημερολόγιο της Νότας Punk

3

Τί τύπος γυναίκας είσαι;

Αμέτρητες οι μέρες της καραντίνας, του εγκλεισμού. Κάθε απόγευμα στις έξι, δύο άντρες μονοπωλούν στους τηλεοπτικούς δέκτες την επικαιρότητα. Ο Τσιόδρας και ο Χαρδαλιάς. Γνώμη μου πως οι περισσότερες γυναίκες μετά τον εγκλεισμό, έπαθαν το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Αυτό ξέρεις που ταυτίζεσαι με τον «απαγωγέα» σου.

Έτσι άκουγα πολλές να λένε τι γλυκούλης που είναι ο Τσιόδρας και τι αντρουά ο Χαρδαλιάς. Χωρίστηκαν ούτως ειπείν σε Τσιοδρικές και Χαρδαλικές!

Αν είσαι απ εκείνες που σου αρέσει ο πρώτος τότε: Η μαμά σε έστελνε από παιδάκι στο κατηχητικό, εκκλησιαζόσουν ανελλιπώς κάθε Κυριακή και δεν έχανες τον Εσπερινό. Γούσταρες όμως και το αγοράκι που κρατούσε το εξαπτέρυγο κάνοντας ναζάκια. Φορούσες σεμνά ρουχαλάκια γιατί έτσι έλεγε η μαμά. Η μαμά που λειτουργούσε υπογείως και σου τριβέλιζε το μυαλό: πως εσύ είσαι και καμιά άλλη. Εσύ που θα παντρευτείς τον καλύτερο και δει γιατρό με την πιο προσοδοφόρα ειδικότητα. Σιγά σιγά και ταπεινά σε έκανε καπάτσα. Σε έκανε να έχεις στόχο, θέλοντας ή μη. Και φυσικά το θέλοντας υπερίσχυσε. Σε όλο τον κόσμο έλεγε τα προσόντα σου, την νοικοκυροσύνη σου, διατυμπάνιζε την αγνότητα σου. Οι τάχα γνωριμίες ήταν στην ουσία προξενιά. Και τώρα βρίσκεσαι παντρεμένη με ένα γιατρό, έχοντας τουλάχιστον τρία παιδιά.

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως οι περισσότεροι γιατροί στα γραφεία τους έχουν τις φωτογραφίες των «καμαριών» τους που είναι τουλάχιστον τρία. Αφού σου λέει λείπω τόσες ώρες απ το σπίτι, ας την έχω παροπλισμένη με την γκρίνια των παιδιών, να αποφύγω και το κέρατο!

Ο Τσιόδρας έχει εφτά παιδιά, ζωή να χουν. Μια ομάδα μπάσκετ, μαζί με τον αναπληρωματικό!

Αν είσαι από κείνες που σου αρέσει ο δεύτερος τότε: Από μικρή τα έβγαζες όλα στη φόρα. Έριχνες τα μπουνίδια σου στα αγοράκια. Δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου. Μεγαλώνοντας πάλι η μανούλα έκανε την «βρώμικη» δουλειά. Σε πήγαινε για ψώνια, σου έλεγε τι σου πάει και που θα πάει αυτό με σένα. Πρέπει να πάρεις το σωστό τον άνδρα, τον πρόστυχο να σε έχει κορώνα στο κεφάλι του, κυρά κι αρχόντισσα και δεν είσαι εσύ για να δουλεύεις και να χαλάς το τζελ απ τα νυχάκια σου, που εκείνη σε πήγε στη νυχού για να στα φτιάξει. Εσύ είσαι για τον Ράμπο. Εσύ, κατά την μητρική κατευθυντήρια γραμμή, πας ντουγρού για Χαρδαλιά.

Πλάκα κάνω κορίτσια!

Το Ημερολόγιο της Νότας Punk
«Το Ημερολόγιο της Νότας Punk»

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/