02
Τετ, Δεκ

Κάνε κράτηση Parking στο αεροδρόμιο

Στην Καραντίνα με τον Devin Townsend, του Νάσου Καββαθά

 O Devin είναι «οικογένεια». Τον ανακάλυψε το 1993 ο φίλος μου Steve Vai και έκανε μαζί του δισκάρα, το "Sex & Religion" (1993). Από τότε ο Devin έχει γράψει συναρπαστική μουσική πορεία, όλα του τα άλμπουμς είναι από αξιόλογα μέχρι αριστουργήματα και σπάνια μοιάζουν μεταξύ τους. Από τα πιο εύθραυστα ακουστικά κομμάτια μέχρι τα πιο αφιονισμένα extreme ακούσματα έχουν θέση σ' έναν αξιοζήλευτο μουσικό κατάλογο.

Θα μπορούσε κανείς να ξεκινήσει από την τετραλογία των άλμπουμς Ki, Addicted, Deconstruction, Ghost για να μπει στο μουσικό σύμπαν του ιδιοφυούς Καναδού. (Πήγα Λονδίνο για τη μοναδική live performance του άλμπουμ 'Deconstruction', το 2011. Έκτοτε είμαι ίσως ο μόνος εν Ελλάδι που τιμά τον Devin και σε live και on tape. Γι' αυτό και έχω προσθέσει στο τέλος και 2 videos με διασκευές μου σε κομμάτια του Devin).

 Θα μπορούσε κανείς να ξεκινήσει από το περσινό αριστουργηματικό άλμπουμ 'Empath' που έχει απ' όλα (τα γνώριμα μουσικά στοιχεία του Devin). Προσωπικά, θεωρώ το'Empath την καλύτερη διεθνή κυκλοφορία του 2019.

  Ή θα μπορούσε να ξεκινήσει από τα τραγούδια της 'Καραντίνας', αυτές τις μέρες, του εν οίκω εγκλεισμού λόγω της πανδημίας.

 Quarantine project

O Devin είναι project-άκιας. Με το που άρχισε ο γενικός εγκλεισμός αντέδρασε άμεσα. Ξεκινώντας από τις 18 Μαρτίου και μέχρι το τέλος του Μάρτη, (πριν μια εβδομάδα), έβγαλε στον youtube 11 ακυκλοφόρητα κομμάτια: μερικά απ' το αρχείο και μερικά γραμμένα ετούτες εδώ τις μέρες. Είναι τόσο 'ψυχάκιας' που έφτιαξε και εξίσου καλοφτιαγμένα video-clips για κάθε κομμάτι. Νάτο λοιπόν, ένα απροσχεδίαστο «νέο άλμπουμ» στην ουσία, το "Quarantine". Ελεύθερο για όλους. Είπα, ο Devin είναι «οικογένεια». 

The Greek Songs of Steve Vai: ‘The Moon and I’, ‘P...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://intownpost.com/

→ Όροι Χρήσης ←
→ Πολιτική Cookies ←

Υλοποίηση: Infinite - Colors
2020 © InTownPost.com
0
Shares