16
Σαβ, Ιαν
Tο διάβασαν 72 άτομα (72 Views)

Πρόταση για διάβασμα: «Χριστουγεννιάτικα Όνειρα: ενόψει Κορωνοϊού», της Γεωργίας Τσικούρη

222322-01

Συγγραφέας: Γεωργία Τσικούρη

Είδος: Παραμύθι για ηλικίες των 3 χρόνων και άνω

Σελίδες: 44

Tιμή: 7,42 €

Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκέμβριος 2020

Εκδόσεις: Μωραϊτης


«Να είστε αυτοί οι όµορφοι άνθρωποι. Γιατί οι όµορφοι άνθρωποι, όµορφα φέρονται»


Ο Αϊ Βασίλης και η σύζυγός του έχουν επισκεφτεί το Ροβανιέμι για να περάσουν μαζί με τον δήμαρχο τις γιορτές του Μαρτίου, αλλά και να θαυμάσουν το Βόρειο Σέλλας. Εκεί, πληροφορούνται και το μεγάλο θέμα της πανδημίας που τείνει να πλήξει όλο τον πλανήτη. Ανήσυχος επιστρέφει στο χωριό του και μέχρι και τις παραμονές των Χριστουγέννων ψάχνει τρόπους για την ασφαλή παράδοση των δώρων, αλλά συλλογίζεται και το κατά πόσο θα είναι καλή ιδέα το να κάνει αυτό το ταξίδι, φέτος.

Η Γεωργία Τσικούρη ως γνήσια παραμυθατζού, επιστρέφει μετά το πρώτο της βιβλίο «Πρωτοχρονιάτικα Όνειρα» και μας πετάει στην αλήθεια του ονείρου και της αγάπης, παρότι η σκληρή πραγματικότητα απαγορεύει κάθε είδους μελλοντικών σχεδίων.

Μακάρι, τα παιδιά μας να ακολουθήσουν τον κόσμο της. Η ελπίδα είναι το μήνυμα. Αυτό είναι η απόκριση και η άμυνα για ένα καλύτερο αύριο. Κοπιάστε µε εισιτήριο τη µνήµη της αθωότητας της παιδικότητάς σας. Αγάπη, µόνο!

Ένα πρωτότυπο, επίκαιρο παραμύθι στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε.

Η Γεωργία Τσικούρη γεννήθηκε στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας και σπούδασε ηθοποιία στην Δραματική σχολή «Ίασμος». Έχοντας μια εξειδίκευση στο θεατρικό παιχνίδι ιδρύει την εταιρεία «Η Κιβωτός των Ονείρων μας», όπου έχει ανεβάσει αρκετά παιδικά έργα.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια που αφορούν τα ΑΜΕΑ και έχει διακριθεί για το φιλανθρωπικό της έργο. Επίσης κατέχει τη θέση της διευθύντριας του παιδικού θεάτρου και πολιτιστικών δράσεων για το παιδί, του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Προηγούμενα έργα της: Πρωτοχρονιάτικα όνειρα (Μωραϊτης)

Πρόταση για διάβασμα: «Μήδεια ἐν Ἠλυσίοις (Χώρα Μα...
Πρόταση για διάβασμα: «Ο Λύκος Ζαχαρίας Γιορτάζει ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/