InTownPost

Ακολουθήστε μας :

27
Τρι, Ιουλ
Tο διάβασαν 1121 άτομα (1121 Views)

Πρόταση για διάβασμα: «Το Παράδοξο του Χιμπατζή», του Στιβ Πίτερς (Steve Peters)

-334

Συγγραφέας: Στιβ Πίτερς (Steve Peters)

Μετάφραση: Σοφία Ανδρεοπούλου

Κατηγορία: Ψυχολογία

Σελίδες: 520

Τιμή: € 17,70

Εκδόσεις: Διόπτρα

Σαμποτάρετε την ευτυχία και την επιτυχία σας; Παλεύετε να κατανοήσετε τον εαυτό σας; Μήπως τα συναισθήματά σας υπαγορεύουν τον τρόπο ζωής σας.

«Το Παράδοξο του Χιμπατζή» είναι ένα απίστευτα δυνατό πρόγραμμα Διαχείρισης του Νου, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε ένας ευτυχισμένος, γεμάτος αυτοπεποίθηση και επιτυχημένος άνθρωπος. Ο καθηγητής Στιβ Πίτερς (Steve Peters) εξηγεί την πάλη που γίνεται μέσα στο μυαλό μας και στη συνέχεια προτείνει τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτή τη γνώση σε κάθε κομμάτι της ζωής μας ώστε:

Να αντιληφθούμε πώς λειτουργεί ο νους μας.

Να αναγνωρίσουμε και να διαχειριστούμε συναισθήματα και σκέψεις.

Να κατανοήσουμε τον εαυτό μας και να γίνουμε οι άνθρωποι που πραγματικά θέλουμε.

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Ο Steve Peters είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην καριέρα μου» (Victoria Pendleton, ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια ποδηλασίας)

«Απόλυτα συναρπαστικό βιβλίο! Φανταστικό! Έχω κολλήσει!» (Chris Evans, Αμερικανός ηθοποιός)

«Είναι ο καλύτερος. Έπαιξα με τη μεγαλύτερη συνέπεια στην ομάδα της Λίβερπουλ αλλά και στην Εθνική Αγγλίας από τότε που άρχισα τις συναντήσεις με τον Steve» (Steven Gerrard, θρύλος του ποδοσφαίρου και προπονητής)

Ο καθηγητής Στιβ Πίτερς (Steve Peters)

Ο καθηγητής Στιβ Πίτερς (Steve Peters) είναι σύμβουλος ψυχίατρος με περισσότερα από είκοσι χρόνια πείρας. Είναι πτυχιούχος στα μαθηματικά, στην εκπαίδευση και την ιατρική, έχει μεταπτυχιακό στην ιατρική εκπαίδευση και μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις στην αθλητική ιατρική, στην εκπαίδευση και την ψυχιατρική. 

Είναι ανώτερος λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ από το 1994, κοσμήτορας των προπτυχιακών φοιτητών της Ιατρικής Σχολής και μέλος της εξεταστικής επιτροπής του Βασιλικού Κολεγίου Ψυχιατρικής. Επιπλέον, συνεργάζεται με κορυφαίους αθλητές.

Είναι ο ψυχίατρος της Επαγγελματικής Ομάδας Ποδηλασίας και σύμβουλος ψυχίατρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Λίβερπουλ. Πέρα από τους πρωταθλητές, ο καθηγητής Πίτερς δουλεύει επίσης με διευθύνοντες συμβούλους, ανώτατα στελέχη, νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενείς και πανεπιστημιακούς φοιτητές, βοηθώντας τους να κατανοήσουν γιατί σκέφτονται όπως σκέφτονται και αντιδρούν όπως αντιδρούν, και πώς μπορούν να διαχειριστούν τις σκέψεις τους ώστε να βελτιστοποιήσουν την απόδοσή τους τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική ζωή τους. 

Με αυτό το βιβλίο παρουσιάζει για πρώτη φορά τη δουλειά του στο ευρύτερο κοινό με την ελπίδα ότι όλοι όσοι το διαβάσουν θα ωφεληθούν σημαντικά.

Οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν σε μια βιωματική παρουσίαση του βιβλίου του Στιβ Πίτερς (Steve Peters) «Το Παράδοξο του Χιμπατζή».

Ο σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης Δημήτρης Τσέλιος παρουσιάζει ένα 90λεπτο βιωματικό σεμινάριο βασισμένο στο διεθνές best seller.

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να κατανοήσουν:

  • πως λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος,
  • να μάθουν πως να διαχειρίζονται τον Χιμπατζή τους,
  • να γνωρίσουν μεθόδους ώστε να είναι λειτουργικοί στην καθημερινότητά τους.


Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 (Διόπτρα Books & Life)

18:30 - 20:00, ώρα προσέλευσης: 18:00

Είσοδος ελεύθερη.

Για την συμμετοχή σας απαιτείται η κράτηση θέση

https://forms.gle/QSPq9159hNXNYZGf9

Οι συμμετοχές ολοκληρώνονται με την κάλυψη των θέσεων
Πρόταση για διάβασμα: «Υπογαία: Ένα ταξίδι στα βάθ...
Πρόταση για διάβασμα: «Την Στιγμή που Νομίζεις Ότι...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/