16
Σαβ, Ιαν
Tο διάβασαν 78 άτομα (78 Views)

Πρόταση για διάβασμα: «Ο Λύκος Ζαχαρίας Γιορτάζει τα Γενέθλιά του», της Οριάν Λαλμάντ (Orianne Lallemand)

EXONLYK-02234

Συγγραφέας: Οριάν Λαλμάντ (Orianne Lallemand)

Εικονογράφηση: Ελεονόρ Τιλιέ (Éléonore Thuillier)

Μετάφραση: Σοφία Παλάκη

Επιμέλεια έκδοσης: Μάνος Μπονάνος

Είδος: Παραμύθι για ηλικίες από 3 χρόνων και άνω

Σελίδες: 40

Τιμή: € 7,89

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Ιούνιος 2020

Εκδόσεις Παπαδόπουλος


Ήρθε η μέρα που ο Ζαχαρίας, ο πιο γλυκός, τρυφερός, ανατρεπτικός λύκος, θα γιορτάσει τα γενέθλιά του. Ο Ζαχαρίας ξεκινά χαρούμενος τη μέρα του και προσκαλεί τους φίλους του να διασκεδάσουν όλοι μαζί, όμως εκείνοι φαίνονται πολύ απασχολημένοι.

Ο Ζαχαρίας είναι απογοητευμένος και λιγάκι θυμωμένος που οι φίλοι του έχουν άλλα σχέδια κι έτσι, όταν συναντά ένα τζίνι, εύχεται να μεταφερθεί κάπου πολύ μακριά. Τι γίνεται όμως όταν αυτό το «μακριά» βρίσκεται στον πλανήτη Άρη ή όταν οι διακοπές σε ένα εξωτικό νησί δεν είναι και τόσο ειδυλλιακές; Ευτυχώς που, όταν καταφέρνει να επιστρέψει σπίτι εξουθενωμένος, τον περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Ένας λύκος αγαπητός σε μικρούς και μεγάλους αναγνώστες. Αστείος και τρυφερός, μπλέκει συνεχώς σε περιπέτειες, μπορεί να σε τρελάνει με όσα κάνει, μα ό,τι κι αν κάνει οι φίλοι του τον αγαπούν.

Η Οριάν Λαλμάντ (Orianne Lallemand) είναι Γαλλίδα συγγραφέας. Γεννήθηκε το 1972 και ζει στο Ντινάρ της Βρετάνης, με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της. Λατρεύει το γράψιμο και τις ιστορίες, και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ των βιβλίων και της οργάνωσης εκδηλώσεων σε παιδικές βιβλιοθήκες.

Η Ελεονόρ Τιλιέ (Éléonore Thuillier) είναι Γαλλίδα εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Γεννήθηκε στη νότια Γαλλία και σπούδασε στιλιστική στη Νιμ.

Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με το παιδικό βιβλίο και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Γαλλίας και Τυνησίας.

Πρόταση για διάβασμα: «Χριστουγεννιάτικα Όνειρα: ε...
Πρόταση για διάβασμα: «Το Τερατάκι των Χριστουγένν...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/