03
Τετ, Ιουν

Κάνε κράτηση Parking στο αεροδρόμιο

Πρόταση για διάβασμα: «Ο Καστανάνθρωπος», του Σόρεν Σβέιστραπ (Søren Sveistrup)

-222234Συγγραφέας: Σόρεν Σβέιστραπ (Søren Sveistrup)

Μετάφραση: Βαγγέλης Γιαννίτσης

Είδος: Αστυνομικό θρίλερ

Τιμή: € 17,70

Σελίδες: 664

Ημερομηνία έκδοσης: Μάιος 2020

Εκδόσεις: Διόπτρα

Αν τον βρεις, σε έχει ήδη βρει! Ένας ψυχοπαθής τρομοκρατεί την Κοπεγχάγη.

Σε κάθε αιματοβαμμένο τόπο εγκλήματος αφήνει την «κάρτα» του: έναν καστανάνθρωπο, μια χειροποίητη κούκλα φτιαγμένη από σπίρτα και δύο κάστανα. Εξετάζοντας τις κούκλες, η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βρίσκεται μπροστά σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη: ένα αποτύπωμα το οποίο ανήκει σε ένα κορίτσι, την κόρη μιας υπουργού, που είχε απαχθεί και δολοφονηθεί έναν χρόνο πριν. Τραγική σύμπτωση ή κάτι πολύ πιο διεστραμμένο;

Προκειμένου να σωθούν αθώες ζωές, ένα ζευγάρι ντετέκτιβ θα πρέπει να κάνει στην άκρη τις διαφορές του, ώστε να αρχίσει να συνδέει τα αποτρόπαια στοιχεία που αφήνει πίσω του ο Καστανάνθρωπος.

Γιατί ένα πράγμα είναι απόλυτα ξεκάθαρο: o δολοφόνος βρίσκεται σε αποστολή που το τέλος της απέχει πολύ. Και κανείς δεν είναι ασφαλής.


Ο Σόρεν Σβέιστραπ (Søren Sveistrup) είναι ο διεθνώς αναγνωρισμένος σεναριογράφος της δανέζικης σειράς «The Killing», η οποία απέσπασε πάμπολλα διεθνή βραβεία και προβλήθηκε σε πάνω από εκατό χώρες. Ο Sveistrup έχει γράψει και το σενάριο της ταινίας «Ο Χιονάνθρωπος», που βασίζεται στο βιβλίο του Γιο Νέσμπο (Jo Nesbo).

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη Λογοτεχνία και την Ιστορία από το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, ενώ σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου της Δανίας. Έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία, μεταξύ των οποίων ένα Emmy για το «Nikolaj and Julie» και ένα BAFTA για το «The Killin»

Ο βραβευμένος Δανός συγγραφέας Σόρεν Σβέιστραπ (Søren Sveistrup)
Πρόταση για διάβασμα: «Το Κορίτσι του Τρένου», της...
Πρόταση για διάβασμα: «Χαµαι-Λεονταρισµοί και Μετα...

→ Όροι Χρήσης ←
→ Πολιτική Cookies ←

Υλοποίηση: Infinite - Colors
2020 © InTownPost.com
0
Shares