16
Σαβ, Ιαν
Tο διάβασαν 68 άτομα (68 Views)

Πρόταση για διάβασμα: «Η Πρώτη Εντύπωση», της Τζιν Χανφ Κόρελιτζ (Jean-Hanff Korelitz)

EXON-UND222-998

Συγγραφέας: Τζιν Χανφ Κόρελιτζ (Jean-Hanff Korelitz)

Μετάφραση: Βασιλική Κοκκίνου

Επιμέλεια έκδοσης: Κατερίνα Άσημου

Είδος: Μυθιστόρημα ψυχολογικό θρίλερ

Σελίδες: 612

Τιμή: € 18,80

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Απρίλιος 2020

Εκδόσεις: Μίνωας


Η Γκρέις βιώνει τη μόνη ζωή που επιθύμησε ποτέ. Είναι αφοσιωμένη στον σύζυγό της, επιτυχημένο παιδίατρο, στον μικρό γιο τους Χένρι και στους ασθενείς που φροντίζει ως ψυχοθεραπεύτρια. Νομίζει ότι γνωρίζει τα πάντα για τις γυναίκες, τους άντρες, τις σχέσεις και τον γάμο. Στο βιβλίο που πρόκειται να εκδώσει προτρέπει τις γυναίκες να δίνουν μεγάλη προσοχή στην πρώτη εντύπωση που αποκομίζουν από έναν άντρα. Έχοντας εμπιστοσύνη στο ένστικτό τους θα κάνουν τη σωστή επιλογή.

Πόσο καλά, όμως, γνωρίζει η Γκρέις τον δικό της σύζυγο; Ποια μυστικά κρύβονται στην οικογένειά της;

Και ενώ η ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου της πλησιάζει, οι πρώτες ρωγμές διαφαίνονται στην ευτυχισμένη ζωή της. Ένας βίαιος θάνατος, ένας σύζυγος που αγνοείται, αναπάντεχες και τρομερές αποκαλύψεις...

Ένα υπέροχο, αγωνιώδες μυθιστόρημα βασισμένο στον φόβο που διακατέχει όλους μας ότι ίσως δεν γνωρίζουμε τόσο καλά όσο νομίζουμε τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας.

Η σειρά της HBO με τίτλο «The Undoing» που βασίζεται στο βιβλίο «You Should Have Known» (Η Πρώτη Εντύπωση) της Τζιν Χανφ Κόρελιτζ με πρωταγωνιστές τους: Νικόλ Κίντμαν, Χιου Γκραντ και Ντόναλντ Σάδερλαντ.

Η Τζιν Χανφ Κόρελιτζ (Jean-Hanff Korelitz) γεννήθηκε το 1961 στη Νέα Υόρκη. Σπούδασε στο Κολέγιο Ντάρμουθ αγγλική φιλολογία και συνέχισε τις σπουδές της στο Κολέγιο Κλερ και στο Κέιμπριτζ. Έχει γράψει 6 μυθιστορήματα, μεταξύ των οποίων το «Admission» (2009), το οποίο μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 2013 με πρωταγωνιστές τους Τίνα Φέι και Λίλι Τόμλιν. Το πέμπτο μυθιστόρημά της, «Η πρώτη εντύπωση», εκδόθηκε το 2014 και σκαρφάλωσε αμέσως στις πρώτες θέσεις με τα ευπώλητα βιβλία των New York Times, ενώ τα δικαιώματα πουλήθηκαν σε 18 χώρες.

Η σειρά της HBO με τίτλο «The Undoing» που βασίζεται στο βιβλίο «You Should Have Known» (Η Πρώτη Εντύπωση) με πρωταγωνιστές τους: Νικόλ Κίντμαν, Χιου Γκραντ και Ντόναλντ Σάδερλαντ.

Έχει εκδώσει, επίσης, ένα μυθιστόρημα για αναγνώστες 8-12 ετών, «Interference Powder» (2003), και μια ποιητική συλλογή, «The Properties of Breath» (1989). Με τον σύζυγό της διασκεύασαν και ανέβασαν σε θεατρική παράσταση το διήγημα «Ο νεκρός του Τζέιμς Τζόις». Η συγγραφέας έχει ιδρύσει ακόμα την υπηρεσία Βookthewriter», με την οποία δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες να συζητούν βιβλία με τους συγγραφείς τους.

Διαμένει στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Πρόταση για διάβασμα: «Το Άτακτο Βιβλίο των Καλών ...
Πρόταση για διάβασμα: «Ο Μεγάλος Περίπατος του Πέτ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/