16
Παρ, Απρ
Tο διάβασαν 257 άτομα (257 Views)

Πρόταση για διάβασμα: «Η Μύτη της Θεάς», του Γίργκεν Μπανσέρους (Jurgen Banscherus)

1111-1

Συγγραφέας: Γίργκεν Μπανσέρους(Jurgen Banscherus)

Είδος: Αστυνομικό μυθιστόρημα μυστηρίου για ηλικίες από 9 ετών και άνω

Σελίδες: 96

Τιμή: € 7,99

Ημερομηνία έκδοσης: 14 Μαΐου 2020

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Όλοι οι ντετέκτιβ του κόσμου ονειρεύονται μια φορά τουλάχιστον στη ζωή τους να δουλέψουν στο Λονδίνο, στο Παρίσι ή στη Νέα Υόρκη. Στους δρόμους αυτών των πόλεων το κακό παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Ένας επαγγελματίας όπως o Κλουζ θα είχε εκεί δουλειές με φούντες. Αλλά πώς ήρθαν τα πράγματα και βρέθηκε να κυνηγάει παρανόμους στην Αθήνα; Σε μια πόλη όπου δεν μπορεί να διαβάσει ούτε τις πινακίδες με τα ονόματα των δρόμων;

Ο ντετέκτιβ Κλουζ είναι ο μεγαλύτερος μικρός, μόλις 10 ετών, ντετέκτιβ του κόσμου. Είναι ο ήρωας μιας αστυνομικής σειράς για μικρούς αναγνώστες, που το χόμπι του είναι να λύνει μυστήρια. Και το κάνει με απίστευτη επιτυχία, χωρίς να έχει σούπερ δυνάμεις.Ο ντετέκτιβ αυτός λοιπόν έχει πουλήσει περισσότερα από 850.000 αντίτυπα παγκοσμίως και έχει μεταφραστεί σε 14 γλώσσες.

Είναι το 28ο βιβλίο της σειράς, από τον συγγραφέα Γίργκεν Μπανσέρους , με ήρωα τον 10χρονο «ντεντέκτιβ» Κλουζ, το οποίο για πρώτη φορά διαδραματίζεται στην Ελλάδα.

Ο Γίργκεν Μπανσέρους (Jurgen Banscherus) γεννήθηκε το 1949 στο Ρέμσαϊντ και ήθελε να γίνει πιανίστας. Στο μεταξύ όμως άρχισε να γράφει πολύ επιτυχημένα παιδικά κι εφηβικά βιβλία. Δε στενοχωριέται λοιπόν καθόλου που δεν τα κατάφερε να γίνει πιανίστας. Ζει με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά στην περιοχή της Ρουρ.

Η σειρά του Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ έχει μεταφρασθεί σε 14 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 850.000 αντίτυπα. Το 2010 τιμήθηκε για το έργο του με το βραβείο «Annette-von-Droste-Hülshoff».

Γίργκεν Μπανσέρους (Jurgen Banscherus)
Πρόταση για διάβασμα: «Μια Γυναίκα Δεν Είναι Άνθρω...
Πρόταση για διάβασμα: «Εράν: Βυζαντινά Αμαρτήματα»...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/