16
Πεμ, Ιουλ

Κάνε κράτηση Parking στο αεροδρόμιο

Πρόταση για διάβασμα: «Εβόρα», του Κώστα Κρομμύδα

-

Συγγραφέας: Κώστας Κρομμύδας

Είδος: Μυθιστόρημα

Σελίδες: 350

Τιμή: € 14

Εκδόσεις: Διόπτρα

Η αγάπη, όταν τη μοιράζεσαι, μεγαλώνει.

Λένε πως όταν κάποιος σώζει μια ζωή είναι σαν να σώζει τον κόσμο όλο. Η δική μου ζωή άλλαξε τη μέρα που ο Αντώνης με γλίτωσε από βέβαιο θάνατο.

Συνέχισα την πορεία μου στο δύσβατο μονοπάτι του δικού μου παραδείσου, αλλά πλέον αφουγκραζόμουν περισσότερο τη φύση, εναρμονίστηκα μαζί της, μοιάζοντας με αγρίμι που κινείται αθόρυβα στο πυκνό δάσος.

Ο Αντώνης έγινε συνοδοιπόρος μου και σκαρφάλωσε μαζί μου στην κορυφή της αγάπης. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για μας.

Υπάρχουν άνθρωποι που θα μας κάνουν δώρο κομμάτια της καρδιάς τους για να τα ενώσουμε με τα σπασμένα δικά μας. Είναι εκείνοι που περιμένουν αυτή την ιδανική ώρα, όταν ο έρωτας θα φυσήξει σαν δροσερός άνεμος.

Είναι αδύνατον να αφεθούμε στο μεγαλείο της αγάπης αν σκεφτόμαστε από την αρχή την κατάληξή της. Μόνο έτσι ο καθένας μας θα ανακαλύψει τον δικό του παράδεισο. Την Εβόρα του.

Αριάδνη

Εβόρα. Αέρας, άνεμος, δροσερός καιρός, δροσερός τόπος, σκιερό μέρος. Απολαμβάνουν οι αισθήσεις. Απολαμβάνει και η ψυχή. Εβόρα ή και ευώρα, η καλή ώρα, η ιδανική στιγμή της ημέρας.

Ο Κώστας Κρομμύδας είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά. Συμμετείχε στον τρίτο και τέταρτο κύκλο της σειράς The Durrells. Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο του, «Μπαμπά, Mεγάλωσέ με», και τον Μάιο του 2013 το πρώτο μυθιστόρημά του, «Η Ζωή που Έλειπε» (αγγλική έκδοση Cave of Silence).

Τον Ιούνιο του 2014 εκδόθηκε το δεύτερο μυθιστόρημά του, με τίτλο «Ογκρέσα». Ακολούθησε το «Μη με Λησμόνει» τον Μάιο του 2015 (αγγλική έκδοση Lake of Memories). Τον Μάιο του 2016 εκδόθηκε το βιβλίο του «Ουρανόεσσα», το οποίο βραβεύτηκε το 2017 ως το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς στην κατηγορία «Ηρωίδα έμπνευση» (αγγλική έκδοση Dominion of the Moon). Τον Μάιο του 2017 εκδόθηκε το μυθιστόρημα με τίτλο «Φως μέσα στη Θύελλα» (αγγλική έκδοση Athora), το 2018 κυκλοφόρησε το «Μυρωδιά από Σανίδι» και το 2019, το «Μια Νύχτα Ακόμη».

Όλα τα μυθιστορήματά του βρίσκονταν στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού βιβλίου των Public. Παραδίδει μαθήματα υποκριτικής και «δημόσιου λόγου-public speech».

ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας
Πρόταση για διάβασμα: «Ένα Γράμμα στις Ιδέες», του...
Πρόταση για διάβασμα: «Χαμένος», της Τζέιν Χάρπερ ...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://intownpost.com/

→ Όροι Χρήσης ←
→ Πολιτική Cookies ←

Υλοποίηση: Infinite - Colors
2020 © InTownPost.com
0
Shares