25
Πεμ, Φεβ
Tο διάβασαν 84 άτομα (84 Views)

Πρόταση για διάβασμα: «Αμνησία», του Φεντερίκο Αξάτ (Federico Axat)

  • Μετάφραση: Αγγελική Βασιλάκου
  • Είδος: Μυθιστόρημα, Θρίλερ
  • Σελίδες: 432
  • Tιμή: € 14,99
  • Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Ο ήρωας του βιβλίου, ο Τζον, προσπαθεί να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Ωστόσο, χάνει ξαφνικά τον έλεγχο και βρίσκεται να ξυπνά στο σαλόνι του, με μια νεκρή κοπέλα. Πριν προλάβει να καταλάβει τι συνέβη, χτυπά το κινητό του: Είναι ο μεγάλος του αδελφός, ο Μαρκ, ο άνθρωπος στον οποίο καταφεύγει πάντα. Ο Μαρκ τον πείθει να θάψουν την κοπέλα στο δάσος του Κάρνιβαλ Φολς όμως ο Τζον, που τον βασανίζουν οι τύψεις, αποφασίζει να ξεθάψει την κοπέλα και να ανακαλύψει τι συνέβη.

Όταν όμως το επιχειρεί, όλα καταρρέουν: πτώμα δεν βρίσκεται, και η τέλεια ζωή του αδελφού του αποκαλύπτεται ότι ίσως να μην είναι τόσο τέλεια. Ο Τζον κατατρύχεται από ερωτηματικά, ενοχές, αναμνήσεις όλοι φαίνεται να ξέρουν για αυτή την υπόθεση, εκτός από τον ίδιο - και τον αναγνώστη.

Ο Φεντερίκο  Αξάτ (Federico Axat) γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1975 στο Μπουένος Άιρες. Εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός κάνοντας καριέρα στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών σε χώρες της Κεντρικής Αμερικής.

Θαυμαστής του Στίβεν Κινγκ το 2010 δημοσιεύει το πρώτο του μυθιστόρημα με το τίτλο «Benjamin» και το 2013 το «El Pantano de las Mariposas» για να συγγράψει το 2016 το επιτυχημένο, ψυχολογικό θρίλερ: «Τελευταία Έξοδος» (εκδόσεις Μεταίχμιο), που κυριολεκτικώς σάρωσε σε πωλήσεις παγκοσμίως, κυκλοφορώντας επίσης σε δεκάδες γλώσσες.

O κριτικός βιβλίων του τηλεοπτικού LCI, Μαρκ Φερνάντεζ, αναφέρει για τον συγγραφέα: «Ο Αξάτ γράφει καλά, χειρίζεται άψογα τη γλώσσα και τους διάλογους στην τελειότητα, ενώ με ταλέντο ξεδιπλώνει το παιχνίδι των ανατροπών. Η «Αμνησία» του Φεντερίκο Αξάτ ετοιμάζεται να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη

Πρόταση για διάβασμα: «Ταχυδρομείο», του Τσαρλς Μπ...
Πρόταση για διάβασμα: «Μορφωμένη», της Τάρα Γουέστ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/