22
Πεμ, Απρ
Tο διάβασαν 126 άτομα (126 Views)

Πρόταση για διάβασμα: «Ένας Ξένος στο Σπίτι», της Σάρι Λαπένα (Shari Lapena)


 

  • Μετάφραση: Παλμύρα Ισμυρίδου
  • Είδος: Αστυνομικό
  • Σελίδες: 337
  • Τιμή: € 23,95
  • Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Η Κάρεν και ο Τοµ είναι νιόπαντροι και ζουν σε ένα όµορφο σπίτι στα βόρεια της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Μια µέρα ο Τοµ επιστρέφει σπίτι και διαπιστώνει ότι η Κάρεν έχει εξαφανιστεί. Κάποιος του χτυπάει την πόρτα.

Ένας αστυνοµικός έχει έρθει για να τον συνοδέψει στο νοσοκοµείο όπου βρίσκεται η γυναίκα του. Τράκαρε καθώς οδηγούσε µε υπερβολική ταχύτητα σε µια κακόφηµη συνοικία της πόλης.

Η Κάρεν είναι αδύνατο να θυµηθεί τι έκανε και πού βρισκόταν όταν συνέβη το ατύχηµα. Όταν επιστρέφει στο σπίτι, συνειδητοποιεί ότι κάτι έχει αλλάξει θέση. Κάποιος έχει µπει κρυφά. Και η αστυνοµία δεν παύει να της θέτει ερωτήµατα,

Σ’ αυτό το σπίτι όλοι έχουν ένα σκοτεινό μυστικό. Κάποιος όμως μπορεί να φτάσει έως τον φόνο για να το κρατήσει κρυφό;.«Η Lapena µάς βοµβαρδίζει µε περίτεχνα δουλεµένες ανατροπές και διαρκείς εκπλήξεις σε τούτο το µυθιστόρηµα µε την ιλιγγιώδη πλοκή… µέχρι το συγκλονιστικό, αναπάντεχο φινάλε» (Associated Press)

«Έντονο σασπένς και πολλές ανατροπές» (The Toronto Star)

Η Σάρι Λαπένα (Shari Lapena) ήταν δικηγόρος και δασκάλα αγγλικών πριν στραφεί στη συγγραφή μυθιστορημάτων.

Το πρώτο της μυθιστόρημα, Things Go Flying, κυκλοφόρησε το 2008 και μπήκε στη βραχεία λίστα του βραβείου Sunburst Award. Ακολούθησαν το Happiness Economics, που μπήκε στη βραχεία λίστα του βραβείου Stephen Leacock Award, και Το ζευγάρι της διπλανής πόρτας που έγινε παγκόσμιο best seller και εκδόθηκε σε 25 χώρες. Το τέταρτο μυθιστόρημά της, Ένας ξένος στο σπίτι, μπήκε στη λίστα best seller των New York Times και Sunday Times και μεταφράζεται σε 27 χώρες.

Η Σάρι ζει στο Τορόντο του Καναδά.

Πρόταση για διάβασμα: «Το Κήτος: Μικρά και Μεγάλα ...
Πρόταση για διάβασμα: «Μονά Παπούτσια Περιπάτου», ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/