21
Τετ, Απρ
Tο διάβασαν 221 άτομα (221 Views)

Πρόταση για διάβασμα: «Άγρια Φύση», της Τζέιν Χάρπερ (Jane Harper)

  • Μετάφραση: Χίλντα Παπαδημητρίου
  • Είδος: Αστυνομικό μυθιστόρημα
  • Σελίδες: 456
  • Τιμή: € 15
  • Εκδόσεις: Μεταίχμιο
  • Διακρίσεις: Βιβλίο της χρονιάς 2018 σύμφωνα με την εφημερίδα Observer - Βραβείο Polar de Cognac 2018 για καλύτερο μεταφρασμένο θρίλερ
Πέντε γυναίκες εγκαταλείπουν την άνεση του κλιματιζόμενου εργασιακού τους περιβάλλοντος, φορτώνονται απρόθυμα τα σακίδιά τους και ξεκινούν να διασχίσουν ένα πάρκο άγριας φύσης στην αυστραλιανή ενδοχώρα. Στόχος αυτής της πεζοπορίας είναι να ενισχυθούν οι μεταξύ τους συναδελφικοί δεσμοί και η ομαδικότητά τους.

Στο τέλος της διαδρομής όμως θα μείνουν μόνο τέσσερις και καθεμία έχει μια ελαφρώς διαφορετική ιστορία για το τι ακριβώς τους συνέβη.

Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Άρον Φαλκ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την τύχη της αγνοούμενης πεζοπόρου. Καθώς η έρευνά τον παρασύρει στην καρδιά της οργιώδους βλάστησης, ο Φαλκ ανακαλύπτει πως οι γυναίκες είναι μπλεγμένες μεταξύ τους σ’ ένα κουβάρι από μυστικά, υποψίες και προδοσίες.

Το πιο «καυτό» εκδοτικό φαινόμενο στον χώρο της αστυνομικής λογοτεχνίας ακούει στο όνομα Τζέιν Χάρπερ. Μετά την «Ξηρασία», ένα επικό θρίλερ που έκανε τεράστια αίσθηση, επιστρέφει με τη δεύτερη συγκλονιστική περιπέτεια του Άρον Φαλκ, μοιρασμένη στο παρόν και στο παρελθόν, στο εταιρικό και το οικογενειακό. Μια ιστορία καχυποψίας και βίας, όπου παντού ελλοχεύει ο κίνδυνος.

Η Τζέιν Χάρπερ (Jane Harper) γεννήθηκε το 1980 στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά μετακόμισε στην Αυστραλία με την οικογένειά της όταν ήταν ακόμα παιδί και πλέον είναι υπήκοος Αυστραλίας.

Είναι κυρίως γνωστή για το πρώτο της μυθιστόρημα, με τον τίτλο «Η Ξηρασία» (The Dry - 2016), ενώ μέχρι στιγμής έχει γράψει συνολικά τρία βιβλία.

Πρόταση για διάβασμα: «Σκοτεινό Παρελθόν», του Γιά...
Πρόταση για διάβασμα: «Ο Θάνατος του 007» του Άντο...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/