02
Τρι, Μαρ
Tο διάβασαν 104 άτομα (104 Views)

Παναγιώτης Μάργαρης και το «Πρελούδιο στον Έρωτα» στο Αίτιον

Ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στο «Αίτιον» τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο «Πρελούδιο στον Έρωτα». Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, βγαλμένη μέσα από την μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας.

Το «Πρελούδιο στον Έρωτα» σηματοδοτεί μια νέα εκκίνηση προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και την συναισθηματική ολοκλήρωση.
Σε αυτό το νέο του μουσικό εγχείρημα, ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του. Πιο συγκεκριμένα, διασκευές του σε υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Nino Rota, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Sting, Beatles, Rolling Stones.

Ιδιαίτερη στιγμή της παράστασης, αποτελεί η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ με τον ομώνυμο τίτλο, το οποίο αποτελείται κατά κύριο λόγο από δικές του συνθέσεις.

Το «Πρελούδιο στον Έρωτα» είναι ένα σπάνιο ρεσιτάλ για κλασική κιθάρα και θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.Πρεμιέρα Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

 και για 6 συνεχόμενα Σάββατα

(25 Ιαν. – 1 Φεβρ. – 8 Φεβρ. -15 Φεβρ. -  22 Φεβρ. – 29 Φεβρ. 2020)

Ώρα Έναρξης: 22:00

Πολυχώρος Αίτιον:

Τζιραίων 8-10, Αθήνα 117 42

Ακρόπολη (Μετρό έξοδος Αθ. Διάκου)

Τηλέφωνο: 21 3025 6666

 

«Noizedelic Folk», με τον Σταμάτη Φουσέκη στις Kot...
Οι «Banda Iovanica» στο Γυάλινο Up Stage για μια μ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/