03
Τετ, Μαρ
Tο διάβασαν 98 άτομα (98 Views)

Ο Bill Murray, ο Jan Vogler & οι Φίλοι τους με το πρόγραμμα «New Worlds» εμφανίζονται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ο δημοφιλής ηθοποιός και κωμικός Bill Murray, ο περίφημος Γερμανός τσελίστας Jan Vogler η βιολίστρια Mira Wang και η πιανίστα Vanessa Perez θα βρίσκονται στην Αθήνα, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 19 Ιουνίου 2018, για μια μοναδική εμφάνιση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.Η ιδέα για το πρόγραμμα «New Worlds» γεννήθηκε όταν ο ηθοποιός Bill Murray και ο τσελίστας Jan Vogler γνωρίστηκαν και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα έργο αμοιβαίας αγάπης για τη μουσική και τη λογοτεχνία. Το πρόγραμμα παρουσιάζει τις αμερικανικές αξίες και στις δύο μορφές τέχνης και το πώς οι Αμερικανοί συγγραφείς, ηθοποιοί και μουσικοί έχουν δημιουργήσει γέφυρες μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης. Οι «Νέοι Κόσμοι» γιορτάστηκαν το 2017 με παραστάσεις σε όλο τον κόσμο.

Η παγκόσμια πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου 2017 στο Φεστιβάλ της Δρέσδης στη Γερμανία και η αμερικανική πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Κοιλάδας Νάπα στις 20 Ιουλίου 2017. Στο album που κυκλοφόρησε προσφάτως από την Decca, όπως και στη ζωντανή παρουσίαση, ο Bill Murray – ως ερμηνευτής αλλά και αφηγητής – γοητεύει με το πνεύμα του, σε συνθέσεις των Φόστερ, Γκέρσουιν και Μπερνστάιν, αλλά και στην ανάγνωση αποσπασμάτων κλασσικών Αμερικανών ποιητών και λογοτεχνών, όπως του Γουίτμαν, του ΧέμινγουεΪ, του Τουέιν και άλλους, που μετέδωσαν στον υπόλοιπο πλανήτη την γοητεία, την ενέργεια και την δημιουργική δυναμική του Νέου Κόσμου, με τη συνοδεία του Stradivarius τσέλου του Jan Vogler.

Η ερμηνεία  των τραγουδιών και η ανάγνωση των κειμένων από τον Bill Murray σε συνοδεία μουσικής δωματίου που διευθύνει o τσελίστας Jan Vogler μας προϊδεάζουν για ένα συναρπαστικό συναπάντημα της μουσικής και της λογοτεχνίας, από δύο μετρ της τέχνης.
Mira Wang
Vanessa Perez
Tρίτη 19 Ιουνίου 2018
H Παράσταση θα έχει ελληνικούς υπέρτιτλους

Τιμές εισιτηρίων :
Διακεκριμένη ζώνη  110 ευρώ

Ζώνη Α     85 ευρώ

Ζώνη Β  70 ευρώ

Ζώνη Γ  55 ευρώ

Άνω διάζωμα 40 ευρώ

Early bird 35 ευρώ

Φοιτητών, Ανέργων (Ανω Διάζωμα), Αμεα 25 ευρώ

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theatre/irodeio/bill-murray-jan-vogler-friends/
στο 11876 και στο δίκτυο φυσικών καταστημάτων της Viva.

«O Μπάχ συναντά τον Κένεντι, συναντά τον Γκέρσουιν...
Γιώργος Χατζηνάσιος: «Το Χρονικόν της Αλώσεως» στο...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/