25
Παρ, Σεπ

Κάνε κράτηση Parking στο αεροδρόμιο

Ο Παύλος Συνοδινός Live στο @six D.O.G.S.

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του Status Update 2019, ενός interactive μουσικού βιβλίου cd album από τις εκδόσεις ΚΨΜ όπου συνοδευόμενο από λεύκωμα φωτογραφιών αλλά και QR codes που οδηγούν σε μυστικά μουσικά URLs, ο Παύλος Συνοδινός αποτύπωσε τα πολυδιάστατα format της καθημερινότητας μας μεταξύ social media, ασύρματων δικτύων, ψηφιακής ποίησης και αναλογικού μουσικού συναισθήματος. Ακολούθησε μια σειρά live σε εναλλακτικούς χώρους της Αθήνας από απόλυτη μυσταγωγία σε ηλεκτρικούς βομβαρδισμούς, κάπου μεταξύ συγκίνησης, θυμού, έρωτα και ξεσπάσματος.

Στο stage του six d.o.g.s, ο Παύλος Συνοδινός με το πατροπαράδοτο trio του θα παίξουν με τον πλέον σύγχρονο τρόπο μεταξύ εναλλασσόμενων ρευμάτων, ασύρματων δικτύων με προβολές από τις αναλογικές social σελίδες του Status Upadte να πέφτουν πάνω τους.

«Το project συνεχίζεται και είναι απλό: Με τις δικές μου τις λέξεις και όχι των άλλων τις λέξεις, θα προσπαθώ να εμπνέω όσους με τις δικές τους τις λέξεις αναζητούν τη φωτιά.» (Παύλος)

Guitar Vox: Pavlos Synodinos Bass Vox: Akis Papavasiliou Drums Loops: Alex Randan Sound Engineering: Giannis Paxevanis Οργάνωση παραγωγής: 440Hz Είσοδος: € 8

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι Αθήνα T: +30 210 3210510 W: http://sixdogs.gr https://youtu.be/F2evbQmWiNY

Δυο εξαιρετικές σολίστ: «Anna & Christina» στο Μέγ...
Οι Era Musicale της Μάνιας Βλαχογιάννη παρουσιάζου...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://intownpost.com/

→ Όροι Χρήσης ←
→ Πολιτική Cookies ←

Υλοποίηση: Infinite - Colors
2020 © InTownPost.com
0
Shares