InTownPost

Ακολουθήστε μας :

07
Παρ, Μάι
Tο διάβασαν 308 άτομα (308 Views)

Ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ συζητάει με την Ειρήνη Αγγελική Μήτση και αφιερώνει ένα τραγούδι στην Αθήνα (Video)

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, από το 2001 που αποφοίτησε αριστούχος από  την Ανώτερη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες σε αξιόλογες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις όπως:

Ήρωες της Ελένης Γκασούκα στο Μικρό Παλλάς, Cinecitta των Ρέππα-Παπαθανασίου στο Θέατρο Αλίκη, Προς κατεδάφιση του Τ. Ουίλλιαμς σε σκηνοθεσία Γ.Χατζακη στο Art house, Blanching της Ζωής Ξανθοπούλου στο Bar Nixon, Mαρίνος Academy με τον Γιώργο Μαρίνο στο cine Κεραμικός, Ο Elvis ζει του Γ. Αμυρά, Τα λέμε στο διάλειμμα του Χατζάκη-Ταμπάσκου στο Θέατρο Χώρα, Μαρινέλλα το μιούζικαλ των Ρέππα-Παππαθανασίου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, Όλα από την αρχή με τον Γιώργο  Νταλάρα στο Παλλάς, Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας σε σκηνοθεσία του Γιάννη Ιορδανίδη στο Εθνικό Θέατρο και στο Κρατικό Θέατρο Β.Ε. στις παραστάσεις Αρκαδία  σε σκηνοθεσία του Κ. Αρβανιτάκη, Ιστορίες από το Δάσος της Βιέννης  σε σκηνοθεσία του Ν.Μαστοράκη, Τρελαντώνης της Π.Δέλτα και στον Ηρακλή του Ευριπίδη.

Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές: Αθηναία Πεθερά (ΜΕGΑ), Δις Μαδιάμ (ΑΝΤ1), Eurovision Club (ΝΕΤ), Η Αδελφή της Αδελφής μου (ALPHA), Φεύγα (ΜΕGΑ), Eroica (ΕΤ1), Κόκκινο δωμάτιο, Μαρία η άσχημη κ.α.

Γνωστός έγινε στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο The Voice το 2019, όπου και έφτασε στον Ημιτελικό!

Γεννήθηκε στη Λιβαδειά. Στη Θεσσαλονίκη σπούδασε και στο τμήμα θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει τα πτυχία Ωδικής και Αρμονίας. Παρακολούθησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής και κλασσικό χορό και τζαζ στο Broadway Dance Center” της Νέας Υόρκης.

Επίσης έχει φοιτήσει στη Σχολή Κινηματογράφου Κ.Ε.Α. Μπέλλου - Τμήμα Σκηνοθεσίας.

Τη Θεσσαλονίκη την αγαπάει πολύ και την επισκέπτεται συχνά, ενώ την Αθήνα την ανακαλύπτει καθημερινά, όπως το πάρκο Ακαδημία Πλάτωνος όπου όπως και στο χώρο «Τέχνης Πολιτεία» της Αναστασίας Παπαγεωργίου, έγιναν και οι πρόβες των έργων του Nino Galeti.

Φέτος τον βρίσκουμε να σκηνοθετεί το έργο «Ο άνθρωπος δεν είναι κακός» και να πρωταγωνιστεί στο «Το Πολιτικό Τέρας». Και τα δύο είναι έργα προβληματισμού και με έναν αφοπλιστικό ρεαλισμό σε βάζουν σε μια κουβέντα για τα τεκταινόμενα της εποχής μας. Η κοινωνία, τα βιώματα και η εκπαίδευσή μας, με ποιους τρόπους ορίζουν την συμπεριφορά μας;

Υπάρχουν τελικά καλοί και κακοί άνθρωποι; Είμαστε υπεύθυνοι για την πολιτική κατάσταση του τόπου μας; Ταξίδια αυτογνωσίας που δεν πρέπει να χάσετε!
 

Η Νικολίτσα Ντρίζη συνομιλεί με την Ειρήνη Αγγελικ...
Ο σπουδαίος ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης σε μια συζήτη...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/