27
Σαβ, Φεβ
Tο διάβασαν 162 άτομα (162 Views)

Ο βραβευμένος συγγραφέας Ντάβιντ Γκρόσμαν (David Grossman) στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα

«Η κάθε πρόταση μετράει, η κάθε λέξη έχει τη σημασία της σε αυτό το εξαιρετικό υπόδειγμα της δεξιοτεχνίας του συγγραφέα» (Κριτική επιτροπή, Man Booker International Prize 2017)

Ο διάσημος, Ισραηλινός  συγγραφέας Ντάβιντ Γκρόσμαν (David Grossman), βραβευμένος με το Booker Prize 2017, για το βιβλίο του «Ένα Άλογο Μπαίνει σε Ένα Μπαρ», έρχεται στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Ψυχογιός, για να συναντηθεί με τους αναγνώστες του στους χώρους των βιβλιοπωλείων Public.

Η πρώτη συνάντηση του συγγραφέα με το κοινό θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2020 στον χώρο του βιβλιοπωλείου Public επί της οδού Τσιμισκή 24 & Μητροπόλεως 33 στην Θεσσαλονίκη, ώρα 19:00. Εκεί ο Ντάβιντ Γκρόσμαν θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καραθάνο.

Η δεύτερη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου 2020 στο βιβλιοπωλείο Public επί της  πλατείας Συντάγματος, επίσης, ώρα 19:00, όπου ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Διονύση Μαρίνο.

Οι δυο παρουσιάσεις του  Ντάβιντ Γκρόσμαν στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα θα γίνουν στα Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το βιβλίο του Ντάβιντ Γκρόσμαν με τον τίτλο: «Ένα Άλογο Μπαίνει σε Ένα Μπαρ», σε μετάφραση της Λουίζα Μιζάν, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, παρουσιάστηκε από το InTownPost.com. Ο αξιόλογος, βραβευμένος συγγραφέας θα φιλοξενηθεί στο site μας για να συζητήσει με την δημοσιογράφο κ. Τίνα Πανώριου.

Στον συγγραφέα-κατάσκοπο John le Carré το βραβείο ...
Ρωμανός ο Μελωδός στον κύκλο εκδηλώσεων «Λόγος 7» ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/