04
Παρ, Δεκ

Κάνε κράτηση Parking στο αεροδρόμιο

Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής για το 5o Hellas Filmbox Berlin

Από τις 19 Aυγούστου 2019 ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής για το 5ο Hellas Filmbox Berlin και το επίσημο πρόγραμμα μυθοπλασίας με τίτλο «Emerging Greeks Competition», που θα περιλαμβάνει πρώτες ή δεύτερες ταινίες σκηνοθετών. Το περιθώριο υποβολής αιτήσεων θα κλείσει στις 27 Σεπτεμβρίου 2019. To φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 15 – 19 Ιανουαρίου 2020 στον ιστορικό κινηματογράφο Babylon. https://youtu.be/ZpieURrtfe0

Η παραγωγή των ταινιών που μπορούν να κατατεθούν πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2018. Δεκτές θα γίνουν ελληνικές παραγωγές, συμπαραγωγές ή διεθνείς ταινίες που έχουν στο επίκεντρο ελληνικό θέμα και ελληνικούς συντελεστές.

Έμφαση θα δοθεί σε σύγχρονες δημιουργίες που προσεγγίζουν με μοντέρνο τρόπο τα θέματα της ελληνικής πραγματικότητας, ιστορίας και κουλτούρας.

Το νέο πρόγραμμα του Hellas Filmbox Berlin θα περιλαμβάνει τα προγράμματα:

  1. Emerging Greeks Competition με ταινίες μυθοπλασίας μεγάλου μήκους
  2. Documentaries
  3. New Vision
  4. Short Films, μία ανοιχτή συζήτηση με θεματικό επίκεντρο, events, εκδηλώσεις και μουσικά δρώμενα, όπως κάθε χρόνο, που θα ανακοινωθούν αργότερα.
Τον Κανονισμό και την Αίτηση Συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο home page της επίσημης ιστοσελίδας του φεστιβάλ:

                             www.hellasfilmbox.de ΣΣ: Την Αίτηση Συμμετοχής μπορούν να συμπληρώνουν αιτούντες για όλα τα προγράμματα του φεστιβάλ (ντοκιμαντέρ, μικρού μήκους, new vision).  https://www.facebook.com/hellasfilmbox instagram.com/hellas_filmbox

4ος κύκλος: Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2019 για το «Mo...
Το θεατρικό μιούζικαλ «Cats» στην μεγάλη οθόνη (Vi...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://intownpost.com/

→ Όροι Χρήσης ←
→ Πολιτική Cookies ←

Υλοποίηση: Infinite - Colors
2020 © InTownPost.com
0
Shares