07
Κυρ, Μαρ
Tο διάβασαν 272 άτομα (272 Views)

Η ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη σε μια συζήτηση με την Ειρήνη Αγγελική Μήτση (Video)

Η Φωτεινή Ντεμίρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Σπούδασε Νομικά στο ΑΠΘ και θέατρο στη σχολή της Ρούλας Πατεράκη. Έχει κάνει σεμινάριο με τον Μάνο Βολανάκη πάνω στη «Μήδεια» του Ευριπίδη. 

Έχει παίξει έργα των: Αισχύλου, Ευριπίδη, Σαίξπηρ, Γκολντόνι, Μολιέρου, Στρίντμπεργκ, Νηλ Σάιμον, Ερικ Άμποτ, Χορτατζη, Μποστ, Σακελλάριου-Γιαννακόπουλου, Ρέππα-Παπαθανασίου , Ρήγα-Αποστόλου, Μουτσινά-Διαγούπη, Μ. Ποντίκα, Γ. Δαλιανίδη, Γ. Χασάπογλου. 

Σε σκηνοθεσία: Κακογιάννη, Κακλέα, Τσιάνου, Θ. Μοσχόπουλου, Σ. Χατζάκη, Ερ. Βασιλικιώτη, Θ. Εσπίριτου, Ζ. Ψάλτη, Ν. Αρμάο, Γρ. Βαλτινού, Ρέππα -Παπαθανασίου, Α. Ρήγα, Ν. Μουτσινά, Αντώνη Αντωνιου, Α. Λουδάρο.

Την είδαμε στις ταινίες: «Ελεύθερη κατάδυση» του Γ. Πανουσόπουλου, «Αυστηρώς κατάλληλο» των Ρέππα -Παπαθανασίου. Στην μικρού μήκους «Ρουτίνα» σενάριο Βιλλυ Κωτούλα, σκην. Δ. Αντζούς (βραβείο ερμηνείας Α γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου)

Επίσης στα σήριαλ: «Το δις εξαμαρτείν», «Μόνο Εσύ», «Μου το κρατάς Μανιάτικο», «Αστέρας Ραχούλας», «Παρθένα Ζωή» και ως guest σε αρκετές ακόμα! Αγαπήθηκε πολύ στο σήριαλ «Το Καφέ της Χαράς», ως Κανέλα Πουλοπούλου.

Συναντήσαμε τη Φωτεινή Ντεμίρη στο Θέατρο «Αγγέλων Βήμα» για να μιλήσουμε για τον θεατρικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η Μητέρα του Άγιου». Ενσαρκώνει την Ευσεβία μια γυναίκα που με τις επιλογές της οδηγεί τον γιο της στην Αγιοποίηση και την ψυχή της στη Φωτιά. Ένας μονόλογος που ερμηνεύει με μαεστρία η Φωτεινή Ντεμίρη σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζι γεμάτη ρυθμό και συνεχείς ανατροπές!

Μια παράσταση με γέλιο αλλά και τροφή για σκέψη! Τι μπορεί να κάνει μια μητέρα εις το όνομα της αγάπης προς το τέκνο της; Ποιος είναι ο σκοπός της τεκνοποίησης; Πολλά ερωτήματα δοσμένα με χιούμορ και αφοπλιστική σκληρότητα, από μια μητέρα που ζει στα όρια!


Δείτε το Video της Συνέντευξης

https://youtu.be/uSLTSqcmkEw
«Συνέντευξη του Ιωσήφ Ιωσηφίδη στην Ειρήνη Αγγελικ...
Ο ηθοποιός Λεύτερης Ελευθερίου συζητάει με την Ειρ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/