21
Τετ, Απρ
Tο διάβασαν 163 άτομα (163 Views)

Η Αμερικανίδα συγγραφέας Κρίστιν Χάνα (Kristin Hannah) για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η πολυβραβευμένη Aμερικανίδα συγγραφέας Κρίστιν Χάνα  (Kristin Hannah) θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 στις 12 το μεσημέρι για να συνομιλήσει με τους Έλληνες αναγνώστες της και να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της. 


Με θάρρος, γοητευτική γραφή και διεισδυτική ματιά, η Kristin Hannah αποτυπώνει μοναδικά σε κάθε βιβλίο της τα ανθρώπινα συναισθήματα. Όλα τα βιβλία της που κυκλοφορούν στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος: «Το Αηδόνι», «Ο Κήπος του Χειμώνα» και η «Αχανής Μοναξιά» φωτίζουν κομμάτια της ιστορίας και περιγράφουν τα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν οι ήρωές τους ως αποτέλεσμα των κοινωνικοπολιτικών συγκυριών.

Η Κρίστιν Χάνα (Kristin Hannah) έχει γράψει περισσότερα από είκοσι μυθιστορήματα, πολλά από τα οποία έχουν μπει στη λίστα των best seller των New York Times. Πρώην δικηγόρος που εγκατέλειψε την καριέρα της για να γίνει συγγραφέας, ζει με τον σύζυγο και τον γιο της στις ΗΠΑ. Το  μυθιστόρημά της «Το αηδόνι» έγινε διεθνές best seller με πωλήσεις άνω των τριών εκατομμυρίων παγκοσμίως, ενώ θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο, όπως επίσης και το μυθιστόρημά της «Αχανής Μοναξιά».

Στα βραβεία Goodreads Choice Awards, η «Αχανής μοναξιά» κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ιστορικού μυθιστορήματος για το 2018.


Ένα πάρτι αποκλειστικά για Nesbomaniacs που κόβει ...
Η συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας Κλερ Μάκιντο...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/