24
Πεμ, Σεπ

Κάνε κράτηση Parking στο αεροδρόμιο

Διεθνής διάκριση για τον φωτογράφο Γιάννη Βελισσαρίδη

777677899

Η προφητική έκθεση φωτογραφίας «True Lies» του Γιάννη Βελισσαρίδη, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Σεπτέμβρη στην γκαλερί Art Appel Gallery στην Αθήνα και παρουσίασε το InTownPost.com (διαβαστε εδώ), άνοιξε πρόσφατα τα φτερά της στο εξωτερικό, συμμετέχοντας με δώδεκα έργα στην ομαδική έκθεση International Photography Exhibition της Glasgow Gallery of Photography, στη Γλασκώβη.

Τα «Αληθινά ψέμματα» της συλλογής είναι μια σειρά από αλληγορικά, απόκοσμα πορτρέτα με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Σοφία Πανάγου που αναδεικνύουν την αίσθηση της ακροβασίας μεταξύ αλήθειας και ψέματος, ζωής και θανάτου.

Η έκθεση διήρκεσε από τις 22 Αυγούστου ως τις 29 Αυγούστου 2020 και ενώ ήταν προσβάσιμη μόνο διαδικτυακά, λόγω lockdown, την παρακολούθησαν πάνω από 10.000 άτομα.

Ο Γιάννης Βελισσαρίδης μας έχει συνηθίσει με πολύ όμορφα πορτρέτα που απαρτίζουν μια πλούσια κιβωτό επώνυμων Ελλήνων και ξένω καλλιτεχνών. Με το «True Lies» δίνει μία εναλλακτική, αιχμηρή ματιά στην έννοια της ομορφιάς μέσα από την παράτολμη χρήση ιατρικών εργαλείων. Ακροβατεί ανάμεσα στο αληθινό και ψεύτικο με τρόπο σοκαριστικό και εντυπωσιακό.


Γιάννης Βελισσαρίδης: Website | Instagram | Facebook


photo gallery:

Αυλαία με βραβεύσεις για τις φετινές, πολιτιστικές...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://intownpost.com/

→ Όροι Χρήσης ←
→ Πολιτική Cookies ←

Υλοποίηση: Infinite - Colors
2020 © InTownPost.com
0
Shares