04
Παρ, Δεκ

Κάνε κράτηση Parking στο αεροδρόμιο

Έρχεται στην Αθήνα ο ηθοποιός Σεμπάστιαν Κοχ, για την πρεμιέρα της ταινίας «Μην Χαμηλώνεις το Βλέμμα»

Στην Αθήνα θα παρευρεθεί ο Γερμανός ηθοποιός Σεμπάστιαν Κοχ, ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό από τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Οι Zωές των Άλλων», αλλά και την μεγάλη ελληνική επιτυχία «Ο Θεός Aγαπάει το Xαβιάρι» του Γιάννη Σμαραγδή.

Ο Σεμπάστιαν Κοχ θα θα παραστεί στην επίσημη πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας «Μη Χαμηλώνεις το Βλέμμα», που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μερικές ημέρες νωρίτερα της εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους.  
O βραβευμένος Γερμανός σκηνοθέτης Φλόριαν Χένκελ Φον Ντόνερσμαρκ («Οι Ζωές των Άλλων», «O Τουρίστας») σκηνοθετεί και πάλι τον Σεμπάστιαν Κοχ μια ιστορία που έχει ως αφετηρία τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, για να αφηγηθεί

γεγονότα που διατρέχουν τρεις δεκαετίες ιστορίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας εμπνευσμένα από τη ζωή και το έργο του σπουδαίου Γερμανού καλλιτέχνη Γκέρχαρντ Ρίχτερ. 

O Σεμπάστιαν Κοχ υποδύεται έναν διάσημο ναζί γιατρό, που βάζει στόχο να καταστρέψει τη σχέση της κόρης του με έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη. Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά για τον ρόλο του: «Ο χαρακτήρας μου είναι ένας ναζί που ήταν μάρτυρας της κατάρρευσης της ιδεολογίας αυτής. Μετά βρήκε λιμάνι στα επόμενα συστήματα και χάρη στην πειθαρχία, την εξυπνάδα και την κατάρτιση του έγινε σημαντικός. Αυτές οι αρετές τον βοήθησαν να κρύψει την ενοχή του και να σώσει το τομάρι του. Αυτό του δίνει μία αίσθηση υπεροχής και ασφάλειας. Για αυτό τον λόγο θεωρεί ανεπίτρεπτο το γεγονός ότι το μοναχοπαίδι του έμπλεξε με έναν ανίσχυρο καλλιτέχνη, που θεωρεί χαζό και αδύναμο. Αντιστέκεται σε αυτή τη σχέση με κάθε τρόπο».

H ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 10 Οκτωβρίου 2019 από την Feelgood Entertainmenthttps://youtu.be/1T95HzngCLI
«Η επόμενη ταινία για τον Freddie Mercury (Μέρος 1...
Bohemian Rhapsody, the Sequel: The Next Movie Abou...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://intownpost.com/

→ Όροι Χρήσης ←
→ Πολιτική Cookies ←

Υλοποίηση: Infinite - Colors
2020 © InTownPost.com
0
Shares