03
Τετ, Μαρ
Tο διάβασαν 171 άτομα (171 Views)

Έκθεση Φωτογραφίας: «Ανθρώπινη Παρουσία» του Γιάννη Κουλλιά στην γκαλερί του Black Duck

Ο Γιάννης Κουλλιάς επιστρέφει στην γκαλερί του Black Duck με μία προσωπική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ανθρώπινη παρουσία». Από την Τρίτη 19 έως και τις 30 Νοεμβρίου 2019 ο Καλύμνιος φωτογράφος εκθέτει μια σειρά φωτογραφιών από ταξίδια και εμπειρίες, ανθρώπους και τοπία.

«Φωτογραφία ... φωτός, γραφή.  Ίσως το φως από μόνο του να δικαιολογεί την πολυετή ενασχόλησή μου με την φωτογραφία.  Είτε πρόκειται για την μαγνητική έλξη μιας ομορφιάς που προσφέρεται να απαθανατιστεί, είτε πρόκειται για μια διαδικασία γόνιμου πειραματισμού - προβληματισμού, η φωτογραφία αποτέλεσε και αποτελεί για μένα μια σταθερή πηγή χαράς, που παρ´ όλες τις δυσκολίες και αντιξοότητες δεν με απογοήτευσε ποτέ.  Και φτάνει η στιγμή που το αποτέλεσμα ξεπερνάει τον προσωπικό μου πήχυ αισθητικής, που συγκινεί τους φίλους και οργανώνεται με την συνδρομή και βοήθειά τους σε έκθεση φωτογραφίας. «Ανθρώπινη παρουσία» ο τίτλος της, γιατί ο άνθρωπος ως φυσική παρουσία ή ως ανθρώπινο αποτύπωμα στη φύση, προσδίδει μια εξέχουσα γοητεία και περιεχόμενο. Ακολουθεί η κατάδυση στο αρχειακό πέλαγος και η τελική συγκομιδή του φωτογραφικού υλικού.   Και φυσικά ... ευγνωμοσύνη !! Βαθιά ευγνωμοσύνη για το φώς, για το μέσον, για τη γενναιόδωρη χορηγία της ζωής σε ταξίδια και δυνατότητες προς το πρόσωπό μου, για τους τυχαίους-άγνωστους πρωταγωνιστές των εικόνων μου, για την υπέροχη φύση,  για τους πολύτιμους φίλους, τους διοργανωτές και για όλους εσάς που καταδεχτήκατε να κοινωνήσετε την ενασχόληση - εμπλοκή μου με το φως». (Γιάννης Κουλλιάς)

Γιάννης Κουλλιάς

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 14.00 η γνωστή ερμηνεύτρια Καίτη Κουλλιά, στο πλαίσιο της έκθεσης του αδερφού της, θα ερμηνεύσει τραγούδια της Καλύμνου και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη χαρά να δοκιμάσουν κάποια Καλύμνικα εδέσματα.

Επικοινωνία: Δήμητρα Αποστόλου: 210 3234760

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Black Duck GalleryΧρήστου Λαδά 9α, Αθήνα, 210 3234760, www.blackduck.gr

Έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Νέσκε με τίτλο: «Απόσχ...
«Η Τέχνη Στηρίζει την Εκπαίδευση – Fulbright Alumn...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/