02
Τετ, Δεκ

Κάνε κράτηση Parking στο αεροδρόμιο

«You and Eye.. Για τα μάτια σας μόνο», της Νότας Διαμαντοπούλου

«…είμαστε νέοι άνθρωποι, έχουμε μάθει να επιχειρούμε από πάρα πολύ μικροί, αυτό ξέρουμε να κάνουμε, αυτό αγαπάμε. Ρίσκο με πολύ αγάπη και πολύ δουλειά, γίνεται επένδυση.» Από παιδί θυμάμαι να δοκιμάζω κρυφά τα κλασικά μαύρα γυαλιά του πατέρα μου, που χωρούσαν άλλο ένα πρόσωπο σαν το δικό μου, μα και τις ταρταρούγες της μάνας μου. Αργότερα, όταν μεγάλωσα, απέκτησα σιγά-σιγά μια συλλογή γυαλιών ηλίου, που ακόμα και ο  Έλτον Τζον θα ζήλευε. Πέρα απ την προστασία που προσφέρει ως αξεσουάρ, το γυαλί, ανάλογα και πως θα το φορέσεις, δημιουργεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα, προσθέτει μυστήριο και φυσικά ανανεώνει το στιλ.

Στην Ερμού

Περπατάω αρκετά και εδώ και 1,5 χρόνο, όταν περίπου άνοιξαν το νέο τους κατάστημα τα αδέρφια Κωνσταντίνος και Γιώργος Τζανετάκης, μου τράβηξε την προσοχή. Η βιτρίνα του @You and Eye Tzanetakis Optics , ήταν μια πρόσκληση-πρόκληση που σε τραβάει να μπεις για να δοκιμάσεις τουλάχιστον τις νέες εκκεντρικές  συλλογές μεγάλων σχεδιαστών, αλλά και πιο κλασικά κομμάτια.

Καλοκαίρι και «Μαύρα Γυαλιά Φοράω»

Κωνσταντίνος Τζανετάκης
Και σιγά μη χάσω την ευκαιρία για μια κουβέντα με τον Κωνσταντίνο Τζανετάκη, για το φετινό καλοκαίρι, τις τάσεις του αλλά και γενικότερα για τα οπτικά, καθώς ο οφθαλμίατρός μου λέει, πως έχω τεμπέλικα μάτια. «Από το Πάσχα και μετά είναι η καλύτερη περίοδος για μας» λέει ο κ. Τζανετάκης. «Για την αγορά από Έλληνες μα και από ξένους. Τα σκήπτρα του αγοραστικού κοινού τα κρατούν οι γυναίκες». Τι προστάζει η μόδα για φέτος;  «Οι τάσεις είναι τα μεγάλα σχήματα, oversized, πεταλούδες και aviator, ανοιχτόχρωμοι φακοί και επίσης τα πολύ μικρά vintage γυαλιά».

Η Φτήνια κάνει κακό στα μάτια

Όσο όμορφα κι αν είναι τα μάτια σας, χρειάζονται προστασία, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Αξίζει λίγη οικονομία για την προστασία της υγείας μας. Τι πρέπει να προσέχουμε όταν επισκεπτόμαστε ένα κατάστημα οπτικών για να αγοράσουμε την «πανοπλία»  της όρασης μας. «Όσο αφορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, να είναι απορροφητικοί οι φακοί, να πληρούν τις προδιαγραφές, όπως και ο σκελετός επίσης. Και γι αυτό οι οπτικοί μιλάμε πολύ γι αυτό. Καλά γυαλιά, από εξειδικευμένα καταστήματα και όχι από πλανόδιους και μαγαζιά με αξεσουάρ. Πέρα από το θέμα μόδας και στιλ έχει να κάνει και με την υγεία, την προστασία του ματιού αλλά και του δέρματος. Πολλοί αγοράζουν ένα ζευγάρι που θα το βάλουν μόνο στη θάλασσα, αλλά τα προβλήματα θα φανούν ίσως και σύντομα. Πολλοί καρκίνοι του δέρματος ξεκινούν από την περιοχή γύρω απ τα μάτια».

Αγάπη και ρίσκο μέσα στην κρίση

Η κρίση δεν εμπόδισε τον Κωνσταντίνο και το Γιώργο Τζανετάκη να επιχειρήσουν ένα νέο άνοιγμα στην αγορά και μετά τα δύο μαγαζιά τους στο Νέο Κόσμο, θέλησαν να κατακτήσουν και το κέντρο της Αθήνας. «Θεωρώ πως στα χρόνια της κρίσης αν είσαι καλά τοποθετημένος  απ’ τα προηγούμενα χρόνια, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς. Είναι κάτι που το θέλαμε καιρό, περιμέναμε να βρούμε το σωστό σημείο, το βρήκαμε, επενδύσαμε σ αυτό. Είμαστε νέοι άνθρωποι, έχουμε μάθει να επιχειρούμε από πάρα πολύ μικροί, αυτό ξέρουμε να κάνουμε, αυτό αγαπάμε. Ρίσκο με πολύ αγάπη και πολύ δουλειά, γίνεται επένδυση» Γυαλάκια ηλίου λοιπόν για να μην κάνουμε ρυτίδες γύρω απ τα ματάκια και το κούτελο.

Στιλ και προστασία.

«Ήταν μια Πόλη που Αγαπούσε τις Γυναίκες», της Νότ...
«Μουντιάλ και Γυναίκες», ο Αντώνης Καρπετόπουλος α...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://intownpost.com/

→ Όροι Χρήσης ←
→ Πολιτική Cookies ←

Υλοποίηση: Infinite - Colors
2020 © InTownPost.com
0
Shares