02
Τρι, Μαρ
Tο διάβασαν 163 άτομα (163 Views)

«Noizedelic Folk», με τον Σταμάτη Φουσέκη στις Kotes

«Noizedelic Folk» με τον Σταμάτη Φουσέκη, ένα ανθρωπο-τεχνολογικό σόλο που βασίζεται στο «σπασμένο» groove, τις πολυφωνικές γραμμές, την ψυχεδέλεια και τον ψηφιακό θόρυβο.

Πρωτότυπες ορχηστρικές συνθέσεις του Σταμάτη Φουσέκη για κόντρα μπάσο, e-bow/slide guitar και laptop, οι οποίες  δημιουργούνται και εξελίσσονται ζωντανά  με χρήση multitrack live looping τεχνικής.
O Σταμάτης Φουσέκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας  Ήχου και Μουσικών Οργάνων των ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και συγγραφέας του επιστημονικού συγγράμματος  “Θεωρία και Tεχνικές στην Audio Mastering Eπεξεργασία” (Εκδόσεις  ‘Ιων , 2012).

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το κόντρα μπάσο το 2008, όντας ήδη αυτοδίδακτος μουσικός στο ηλεκτρικό μπάσο και την κιθάρα. Στην  συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα κλασικού κόντρα μπάσου στο Ωδείο Ζωγράφου, καθώς και μαθήματα  παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής  στο μουσικό οργανισμό “Τέττιξ”.

Έχει διδάξει ηχοληψία /μουσική τεχνολογία στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και σε δημόσια ΙΕΚ της Αθήνας και έχει εργασθεί ως  τεχνικός ήχου σε πολλούς τομείς της τεχνολογίας του ήχου, όπως P.A. , broadcast , recording, mixing & mastering  engineering. 

Σήμερα ζεί στην Αγριά Μαγνησίας, εργάζεται ως μηχανικός mastering και είναι ο βασικός εισηγητής, συνιδρυτής  και υπεύθυνος του προγράμματος σπουδών του “Εργαστηρίου Ηχοληψίας Βόλου”. 

Με την ιδιότητα του μουσικού έχει συμμετάσχει σε διάφορες δισκογραφικές δουλείες και μουσικά σχήματα, όπως “ΔΥΜΑ”  Χρήστου Ροζάκη, Blues Trackers, Μαραβέγιας Illegal, Eat your Fish , Τάσο Γιαννίκο, 9miles (όπου αποτέλεσε και ιδρυτικό μέλος).

Από το 2013  μέχρι και σήμερα είναι βασικό μέλος στο ακουστικό τρίο “Μπρος” και παράλληλα παρουσιάζει σεμιναριακά και σε ζωντανές παραστάσεις  την πρώτη του προσωπική του δουλειά  “Noizedelic Folk” για κόντρα μπάσο, κιθάρα και laptop.https://www.facebook.com/noizedelicfolk/

https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uFjo0TZjRO8GJJ0LxiP0Z2lIAB_Dsho

https://soundcloud.com/stamatis_fousekis«Noizedelic Folk», με τον Σταμάτη Φουσέκη  

Hμερομηνία :  Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020

Ώρα έναρξης : 21.30

Χώρος: KOTES powered by BOOZE COOPERATIVA, Κολοκοτρώνη 57  (Σταθμός Μοναστηράκι)

Εισφορά εισόδου: 7 ευρώ (δεν περιλαμβάνει ποτό)

Eπικοινωνία: 6950686277

«Λήτης & Guests, LIVE στο HolyWood», γράφει ο Νάσ...
Παναγιώτης Μάργαρης και το «Πρελούδιο στον Έρωτα» ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/