02
Τρι, Μαρ
Tο διάβασαν 126 άτομα (126 Views)

«Five To One: A Live Tribute to The Doors» στο Κύτταρο live

Οι καλύτερες στιγμές, της θρυλικής μπάντας The Doors του Jim Morrison, θα ακουστούν στο Κύτταρο την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 από τους φανταστικούς «Five To One», το ελληνικό tribute band συγκρότημα που ερμηνεύει με μεγάλη πιστότητα και αυθεντικότητα τα σπουδαία τραγούδια των Doors.


«Five To One» στην σκηνή
«Five To One»

Οι «Five To One» θα δώσουν την ευκαιρία μιας live εμπειρίας των Doors, μέσα από σπουδαία τραγούδια, όπως τα: «Love me two times», «Hello I love you», «L.A.woman», «Love her madly», «Roadhouse blues», «Strange days», «The end», «Riders on the storm»  και τόσων άλλων ανεπανάληπτων τραγουδιών από το έργο της καλιφορνέζικης μπάντας που λατρεύτηκε όσο λίγες.

Οι Five To One δημιουργήθηκαν το 2018 στη Θεσσαλονίκη από μια παρέα μουσικών που τους ένωσε η αγάπη τους για τους θρυλικούς The Doors. Μετά από μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα, στο ιστορικό Κύτταρο την Πέμπτη 5 Μαρτίου, για να ερμηνεύσουν με πιστότητα αλλά και με το δικό τους δυναμισμό όλους τους ύμνους που δημιούργησε η μεγάλη αυτή μπάντα και να μας θυμίσουν για ποιο λόγο τους λάτρεψαν τόσες γενιές μέχρι σήμερα.

Οι Five To One αποτελούνται από 5 εξαιρετικούς μουσικούς, γνωστούς για τη σημαντική τους πορεία στην ανεξάρτητη ροκ σκηνή της χώρας (Σούπερ Στέρεο , Johnny Carbonaras, This is Nowhere , Million Hollers) καθώς επίσης και για τη συνεργασία τους με Γιάννη Αγγελάκα & 100°C , Παύλο Παυλίδη & B Movies, Γιάννη Χαρούλη.

(Δείτε εδώ ένα Medley  από τις εμφανίσεις τους)

https://youtu.be/RKz88OZZ6Rw

«Five To One»

Φωνή: Μάνος Γκότσης

Κιθάρα: Θανάσης Τζίνγκοβιτς

Πλήκτρα: Εύα Ντούρου

Μπάσο: Αλέκος Κόντζογλου

Τύμπανα: Λαμπρινή Γρηγοριάδου

Ήχος: Πάνος Ριζόπουλος

Παραγωγή: Βασίλης Μητρόπουλος

Είσοδος: 10 €. Προπώληση: 8 €

«Five To One»: Facebook | You Tube

Κύτταρο Live

Ηπείρου 48 & Αχαρνών, 10439, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210.8224134


«Five To One»

«Μαρία Φαραντούρη: «Πέρα από τα Σύνορα», Ένα Μουσι...
«Η Ελληνόφωνη Rock Σκηνή στο An Club»

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/