27
Τρι, Οκτ

Κάνε κράτηση Parking στο αεροδρόμιο

«Τριήμερο Αφιέρωμα στα Παραδοσιακά Μουσικά Όργανα» στο Poems ‘n Crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης

Τρεις βραδιές, Τετάρτη 19, Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018, εξαιρετικά αφιερωμένες στην τέχνη των μεγάλων δασκάλων Χρήστου Ζώτου (λαούτο), Νίκου Σαραγούδα (ούτι) και Στάθη Κουκουλάρη (βιολί), στο poems ‘n crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης, Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι. Το αφιέρωμα επιμελείται ο Αλέξανδρος Καψοκαβάδης.

Την τέχνη κάθε οργάνου θα την παρουσιάσουν ολοκληρωμένοι μουσικοί, με πλούσιο έργο και εξαιρετικές δυνατότητες, τόσο στα χέρια, όσο και στην επικοινωνία. Πρόκειται για βραδιές διαδραστικές, που το θέμα σίγουρα θα ξεφύγει από το αρχικό πλαίσιο.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου  2018 και ώρα 20:30: Λαούτο -  Χρήστος Ζώτος Παίζουν: Δημήτρης Βαρελόπουλος, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης Κατόπιν της προβολής του ημίωρου ντοκιμαντέρ από τη σειρά «Σε ήχο πλάγιο» του Γιώργου Ε. Παπαδάκη, με τον δάσκαλο Χρήστο Ζώτο, ο Δημήτρης Βαρελόπουλος θα παρουσιάσει στο κοινό το ελληνικό (στεριανό και νησιώτικο), αλλά και το κρητικό λαούτο δικής του επινόησης. Μαζί του θα παίξει ο Αλέξανδρος Καψοκαβάδης πολίτικο λαούτο, με σκοπό να ολοκληρωθεί ο κύκλος των λαουτοειδών ελληνικών οργάνων

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα: 20:30 Ούτι: Νίκος Σαραγούδας Παίζουν: Χρήστος Τσιαμούλης, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης Κατόπιν της προβολής του ημίωρου ντοκιμαντέρ από τη σειρά «Σε ήχο πλάγιο» του Γιώργου Ε. Παπαδάκη με τον δάσκαλο Νίκο Σαραγούδα και τη Γιασεμή Σαραγούδα, ο Χρήστος Τσιαμούλης θα παρουσιάσει ούτι, νέυ, λύρα Καππαδοκίας (ίσως και κάτι άλλο), αποκαλύπτοντας την κρυφή σχέση όλων αυτών των οργάνων. Ο Αλέξανδρος Καψοκαβάδης θα παίξει μαζί του λαούτο και κιθάρα, συνοδεύοντάς τον σε δικές του συνθέσεις και σε παραδοσιακά τραγούδια.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα: 20:30 Βιολί: Στάθης Κουκουλάρης Παίζουν: Θεολόγος Μιχελλής, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης Κατόπιν της προβολής του ημίωρου ντοκιμαντέρ από τη σειρά «Σε ήχο πλάγιο» του Γιώργου Ε. Παπαδάκη με τον δάσκαλο Στάθη Κουκουλάρη, ο Θεολόγος Μιχελλής, έχοντας αφετηρία το «νησιώτικο» βιολί θα παρουσιάσει μια σύγχρονη οπτική ερμηνείας των μουσικών του Αιγαίου, τόσο από τη σκοπιά της μελωδίας, όσο και από αυτήν της αρμονίας. Ο Αλέξανδρος Καψοκαβάδης θα παίξει μαζί του λαούτο.

Poems ‘n Crimes των Εκδόσεων Γαβριηλίδης, Αγίας Ειρήνης 17, Μοναστηράκι (60 μέτρα από το μετρό), τηλ.210-3228839

Σεπτέμβριος 1988, Παύλος Σιδηρόπουλος με support τ...
«Όταν η μουσική «παραπλανά»: Χαρούμενος ήχος, κατα...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://intownpost.com/

→ Όροι Χρήσης ←
→ Πολιτική Cookies ←

Υλοποίηση: Infinite - Colors
2020 © InTownPost.com
0
Shares