27
Σαβ, Φεβ
Tο διάβασαν 688 άτομα (688 Views)

«Το Ημερολόγιο της Νότας Πανκ»

20k

Αχ Κώώώώστα!!!

Κατά το ημερολόγιο τηςΆννας Φρανκ. Η βέβηλη, η καραντινιασμένη. « Δεν κοιμάμαι πια τα βράδια…». Οι βιολογικοί μου ρυθμοί έχουν παντελώς αποσυντονιστεί. Κοντεύω να σαλτάρω. Σε ημιτρέλου κατάσταση, αλλά με «βαμμένα κόκκινα μαλλιά». Όχι κόκκινα, απλά βάφω τη ρίζα μόνη μου τόσα χρόνια, απλούστατα γιατί βαριέμαι τα κομμωτήρια και τα τριάντα πέντε λεπτά που πρέπει να περιμένεις ,που γίνονται σαράντα και βάλε ,γιατί «μια στιγμή κυρία Νότα να στεγνώσω την κυρία τάδε», που δεν την στεγνώνει απλά την χτενίζει και το μαλλί το δικό μου καίγεται.

Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Πόσο δε τώρα με την καραντίνα. Έτσι αποφάσισα να σας αποτρελάνω και εσάς. Κάθε μέρα θα σας στέλνω ένα γραμματάκι με κάτι που με εντυπωσίασε.

Και τι με εντυπωσίασε την Μεγάλη Εβδομάδα; Ο Κωστάκης ο Καραμανλής. «Στα εξήντα τέσσερα σου χρόνια, σαν ανοιξιάτικο λουλούδι…». Αλήθεια δεν ξέρω και τι ζώδιο είναι. Αν ταιριάζουμε. Τον είδατε και εσείς έτσι; Δεν σου 'ρχεται, από Κωστάκη να τον πεις παθιάρικα Κώωωστα! Είναι ο πρωταγωνιστής. Που πήγαν τα κιλά, Κώωωστα; Εντάξει έκλεισε ο Μπαϊραχτάρης, μα εσύ παιδί μου είσαι πειρασμός, σεισμός.

Όλοι η οικογένεια με παστέλ χρώματα και εσύ Κώωωστα μου με την μαρινιέρα σου (γιε μου που πας, μάνα θα πάω στα καράβια ), κάνεις τη διαφορά. Σαν τον Κέβιν Κόστνερ, στην ταινία «Αδιέξοδο», με το κούρεμα πεζοναύτη, το κεφαλάκι ελαφρά ριγμένο στη Νατάσα, που της εύχεται να τα εκατοστίσει στην τούρτα «μένουμε σπίτι». Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά πως αυτό το πλάνο το έχει συνθέσει μέσω skype ο Λάνθιμος, μόνο για σένα Κώωωστα! Σαν να βγήκες από Άρλεκιν. Στιβαρός, το θεληματικό πηγούνι δεν το βλέπω, με το αξύριστο 5 ημερών τουλάχιστον, Κώωωστα! Με τη βέρα στο δεξί, πολύ με πληγώνεις Κώωωστα!

Όμως πως κι απ τα μέρη μας; Χρόνια και ζαμάνια βρε Κωστάκη! Κυβερνήσεις αλλάζαμε σαν τα πουκάμισα, μνημόνια μας ήρθαν και προσπέρασαν αφήνοντας απόνερα, ως και η «αριστερά» κυβέρνησε τον τόπο και εσύ κρυβόσουν τρελό αγόρι για να μας τρελάνεις όλους με αυτό σου, το απρόσμενο εσταντανέ!

Τι μου κρύβεις Κώωωστα!

«Το Ημερολόγιο της Νότας Punk»
«Επιστολή στον Πρωθυπουργό», της Νότας Διαμαντοπού...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/