21
Τετ, Απρ
Tο διάβασαν 124 άτομα (124 Views)

«Πάνος Μουζουράκης: That’s Life» (Χορηγός Επικοινωνίας InTownPost.com)

Κυρίες και κύριοι και αγαπητά παιδιά That’s Life.  Μια παράσταση για το έτσι που είναι η ζωή. Δηλαδή πώς έτσι; Η ζωή είναι έτσι πάει να πει, χαρές, γέλια, δάκρυα, πόνος, επιτυχίες, έρωτες, σεξ, χωρισμοί, μοναξιές, παρέες, πάρτυ, απογοητεύσεις, ποτά, ξενύχτια, εκδρομές, γιορτές, απώλειες, λεφτά, αφραγκιές, ταξίδια, ό,τι δηλαδή γίνεται τραγούδι. Η ζωή είναι έτσι σημαίνει ένα ατελείωτο πήγαινε έλα. Αλέ και ρετούρ Όπου δηλαδή πετυχαίνουμε και τον Πάνο Μουζουράκη. Στο αλέ και στο ρετούρ. Μπαίνει και βγαίνει από τη χώρα. Με το ένα πόδι να τσαλαβουτάει ακόμα στα νερά του Mamma Mia και το άλλο στις μουσικές σκηνές της Ελλάδας. L.A. - Αθήνα μια παράσταση δρόμος.

Ο Πάνος Μουζουράκης λοιπόν επιστρέφει. Κανονικά επιστρέφει γιατί είχε φύγει. Και στήνει ένα πρόγραμμα για όσα από την ζωή του και την ζωή μας τραγουδιούνται. Δηλαδή για όλα. Όπως μόνο εκείνος μπορεί και ξέρει να το κάνει αυτό το «όλα».

Μαζί του ξανά, γιατί κόλλησαν πέρσι και έχουν πολλά να πούνε και δεν έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν μπορούν να τα πουν αλλού και έτσι βρήκαν που θα τα λένε ο Ζήσης Ρούμπος. Επί των κειμένων και Επί σκηνής.

Μαζί του επίσης ο The Voice Άγγελος Τσιμιδάκης, γιατί ένας Άγγελος πάντα χρειάζεται στην ζωή. Δεν ξέρεις πότε θα τον χρειαστείς.

Μετά από τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του

ο Πάνος Μουζουράκης παίρνει παράταση

μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2019

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί:

Ορέστης Πλακίδης (πλήκτρα, ενορχήστρωση)

Αναστάσιος Βούκης  (τύμπανα)

Δημήτρης Φροσίνης (μπάσο)

Άγγελος Τσιμιδάκης (κιθάρα)

Σπύρος Λιβάνης (κιθάρα)

Στον ήχο ο Ηλίας Καρούμπαλης. Όλα λοιπόν που είναι ζωή που έγινε τραγούδι χωράνε σε ένα πρόγραμμα. Με τα τραγούδια του Πάνου, άλλα από τα εξωτερικά, άλλα τα εσωτερικά, άλλα από τα εξωστρεφή και άλλα από τα εσωστρεφή.

That’s Life! Τa παραπάνω είναι γραμμέa από επιστήμονες κοινωνιολόγους, και συντεταγμένα έτσι ώστε να σε παραπλανήσει στο να παρακολουθήσεις την συναυλία του Μουζουράκη. Οι παραγωγή της συναυλίας δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ότι θα περάσετε καλά, και ουδεμία ευθύνη φέρει η οργάνωση για τυχόν, σωματικές ή ψυχολογικές βλάβες που μπορεί να υποστείτε κατά την διάρκεια της εμφάνισης του καλλιτέχνη επί σκηνής. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση! ANODOS LIVE STAGE τηλ. επικοινωνίας - κρατήσεις: 210-3468100

Πειραιώς 183, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 23.00 Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος: 15€ με ποτό

Φιάλη ποτού: από 130 € για 4 άτομα

Φιάλη κρασί: από 65€

«Το Αρχοντικό του Σαράντη», ξεκινάει μελωδικά κι α...
Κύκλος Φραντς Λιστ: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Αθηνών ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/