25
Πεμ, Φεβ
Tο διάβασαν 264 άτομα (264 Views)

«Ο θερινός κινηματογράφος «Άνεσις» στην οικογένεια του Δαναού»

222552

H οικογένεια του «Δαναού» μεγαλώνει και αποκτά θερινή αίθουσα στην αγαπημένη γειτονιά των Αμπελοκήπων, ανανεώνοντας τα καλοκαιρινά σινε-ραντεβού του με τους θεατές, στην θρυλική ταράτσα του κινηματογράφου «Άνεσις».

Ο θερινός κινηματογράφος «Άνεσις» υποδέχεται τους σινεφίλ της πόλης από την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 και ο Ηλίας Γεωργιόπουλος, ιδιοκτήτης του κινηματογράφου Δαναού αλλά και της εταιρείας διανομής «Danaos Films» αναλαμβάνει τη λειτουργία του. «Mε υψηλό αίσθημα ευθύνης όπως πάντα απέναντι στους θεατές που μετά από τόσο χρόνια θεωρούμε οικογένειά μας, ότι θα πληρούμε όλες τις υγειονομικές προϋποθέσεις για τη μέγιστη ασφάλεια του κοινού. Επιλέγοντας πάντα τις καλύτερες ταινίες, υποσχόμαστε στο κοινό ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα συντροφεύσει τις καλοκαιρινές νύχτες στην πόλη. 

Οι «Μεταφραστές» καθώς και το «Ρουά Ματ» είναι τα έργα που εγκαινιάζουν για φέτος τη λειτουργία του θερινού σινεμά «Άνεσις». Ακόμα, μεταξύ άλλων, θα παρακολουθήσουμε στη μεγάλη οθόνη την πολυαναμενόμενη ταινία «Trip to Greece», την Ιταλική κωμωδία «Κάνε Παιδιά να Δεις Καλό», την περιπέτεια «Το Κόλπο του Αιώνα», τη «Μουλάν» καθώς και την επιστροφή του Κρίστοφερ Νόλαν με το «Tenet».

Με τα λόγια του κ Ηλία Γεωργιόπουλου: «Η οικογένεια του Δαναού αποκτά μία θερινή αίθουσα και διευρύνει την δραστηριότητά της 12 μήνες το χρόνο. Η απόκτηση ενός θερινού σινεμά είναι άλλωστε κάτι που επιθυμούσαμε καιρό. Υποσχόμαστε πως στο «Άνεσις» θα κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο παροχών και υπηρεσιών που διακρίνουν το Δαναό εδώ και 50 σχεδόν χρόνια, από το 1972.»

Θερινός κινηματογράφος 'Άνεσις»

Λεωφόρος Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι

Γενική Είσοδος: € 7,5

Παιδικό Εισιτήριο (έως 12 ετών): € 6,5

Μειωμένο εισιτήριο (Άνεργοι, Φοιτητές): € 6,5 (Δευτέρα έως Παρασκευή)

Κάθε Τετάρτη: Γενική Είσοδος € 5

«Ο Μίκι Ρουρκ και ο Αλεξάντερ Πετρόφ έρχονται στην...
Τα γυρίσματα της διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγ...

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία που παρέχεται από τρίτο μέρος εκτός του https://intownpost.com/