28
Πεμ, Μάι

Κάνε κράτηση Parking στο αεροδρόμιο

«Αλλάξτε την ζωή σας προς το καλύτερο!», γράφει η Ελένη Καΐρη

Για να εφαρμοσθεί η τέχνη της ζωής σωστά πρέπει οι άνθρωποι να είναι εναρμονισμένοι με την Μητέρα Φύση και την ενέργεια, η οποία μας περιβάλλει, και να διδάσκονται από την σοφία της, την αγάπη της, την συνέπειά της και την ανεξάντλητη παραγωγική της δύναμη.

Διανύουμε την άνοιξη, όλα ανθίζουν και μοσχοβολούν, η Φύση δημιουργεί, παράγει και τίκτει ασταμάτητα, όλα όσα πλουσιοπάροχα μας προσφέρει: Τους ευλογημένους καρπούς της για την διατροφή μας, την απαράμιλλη ομορφιά της και την, άνευ όρων, μητρική της αγάπη και στοργή. Διότι είναι η Μητέρα όλων μας και αυτό πρέπει, κάποτε, απαξάπαντες να το κατανοήσουν και να καταλάβουν ότι χωρίς την αγάπη και τον σεβασμό προς την Φύση και την εναρμόνιση μαζί της δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε και να ευτυχίσουμε. Την ευεξία και την έμπευση για ό,τι δημιουργεί ο άνθρωπος του τις προσφέρει ή Φύση. Μπορείτε να φαντασθείτε τον Σεφέρη να εμπνέεται «Το Περιγιάλι το Μικρό» ή τον Ελύτη, να σαγηνεύεται από το Αιγαίο, που αγνάντευε από την Άνδρο, μέσα σε ένα εργαστάσιο ή σε ένα ανθρακωρυχείο;Κοιτάξτε την ομορφιά τής Φύσεως, τώρα την άνοιξη. Τέσσερις χιλιάδες αγριολούλουδα γεννά η Μητέρα Γη της Ελλάδος! Είναι αυτονόητο να τα βλέπουμε, κάθε χρόνο και να τα θαυμάζουμε, όμως, έχετε αναρρωτηθεί ποτέ πώς παράγονται; Τι διεργασία χρειάζεται, νυχθημερόν, πόση σοφία, συνέπεια και αγάπη για αυτά και όλα τα άλλα, τα αμέτρητα και θαυμαστά, τα οποία η Φύση παράγει;Χωρίς την Φύση δεν μπορούμε καν να υπάρξουμε. Aς γίνει, επί τέλους αυτό το πρώτο και κύριο μάθημα, ήδη από το προνήπιο, ούτως ώστε να μάθουν τα παιδιά, εξ απαλών ονύχων, ότι η Φύση είναι η Μεγάλη Μητέρα όλων μας, να την σέβονται όπως την μητέρα που τα έφερε στον κόσμο, και να μάθουν να ζουν σε αρμονία μαζί της και να απολαμβάνουν τα αμέτρητα αγαθά, τα οποία  με ανιδιοτελή αγάπη μας χαρίζει, και να είναι ευγώμονα απέναντί της. Έτσι, θα γίνουν και ορθοί ενήλικες και θα βαδίζουν σταθερά στον δρόμο της υγείας, της χαράς και της ευτυχίας. Διότι η Φύση, όταν ζούμε συντονισμένοι μαζί της, μας χαρίζει υγεία και η υγεία είναι η πηγή της ευτυχίας και της δημιουργίας.

 Το Γνώθι Σαυτόν, αυτή η πάνσοφη ρήση των αρχαίων μας προγόνων, η αληθινή γνώση του εαυτού μας, επιυγχάνεται με την αρμονική συμβίωση με την Φύση και το περιβάλλον μας, το οποίο διαπλάθει την προσωπικότητά μας.Ο Καινούργιος Χρόνος  ξεκινάει, στην πραγματικότητα, την άνοιξη όταν η Φύση αρχίζει την νέα της δυναμική δραστηριότητα μετά την χειμερινή της ανάπαυση. Αν έχετε καινούργια σχέδια και νέους στόχους, η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για νέες εξορμήσεις. Πρωτίστως, όμως, για να μπορέσετε να επιτύχετε ο,τιδήποτε, πέραν της αισιοδοξίας και των θετικών σκέψεων, οι οποίες μπορούν να ανατρέψουν μη ευνοϊκές συνθήκες, πρέπει να κάνετε την ενδοσκόπηση για να εναρμονισθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Και αυτό είναι εφικτό και πολύ πιο εύκολο σε ένα αρμονικό περιβάλλον.

Η άνοιξη μάς προσφέρει απλόχερα την ανανεωμένη της ενέργεια. Για ένα νέο ξεκίνημα, επωφεληθήτε, καθώς και από το επερχόμενο καλοκαίρι, και πάρτε την δύναμη, την οποία προσφέρουν για να δημουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον και να οδηγηθείτε στην ανανέωση του εαυτού σας και της ζωής σας.Η Αρμονία του Χώρου – Η Τέχνη του Ευ Ζην μας προσφέρει αυτή την μοναδική δυνατότητα: Να εναρμονιζόμαστε με το περιβάλλον μας, στο σπίτι, στην εργασία και σε όλους τους χώρους όπου ζούμε και κινούμεθα ,είτε στην πόλη είτε στην ύπαιθρο, και μέσω αυτού, να γνωρίσουμε τον πραγματικό εαυτό μας και τις αληθινές μας ανάγκες. Η Τέχνη του Ευ Ζην είναι η εναρμόνιση του ανθρώπου με το περιβάλλον του και με τον εαυτό του και μας οδηγεί στην ευτυχία, στην επιτυχία και στην ευημερία. Μας διδάσκει πώς να χρησιμοποιούμε την πανταχού παρούσα ενέργεια προς όφελός μας και μας οπλίζει με το παγοθραυστικό, το οποίο πλέει ανενόχλητο όπου θέλουμε να πορευθούμε. Είναι η αέναη άνοιξη της ζωής.Καιρός είναι, βρισκόμαστε στο παρά πέντε, όπως ανοίγουν τα λουλούδια, να ανοίξουν και οι άνθρωποι προς άλλους τρόπους σκέψεως, για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους, να κατανοήσουν απόλυτα τι σημαίνει εναρμόνιση με την Φύση, την περιβάλλουσα ενέργεια και με τον εαυτό μας. Να συνειδητοποιήσουν ότι τα πάντα προέρχονται από την Φύση και ότι όλα εξαρτώνται από την σχέση μας μαζί της και να κατευθυνθούν προς την αληθινή άνθιση του ιδίου του εαυτού τους.

 

Αναλαμβάνουμε γνωματεύσεις σε επιχειρήσεις και κατοικίες.

Επικοινωνία

210- 96 57 984

hellenic@hol.gr

«Περί Λόγου, Γλώσσης καί Παιδείας», γράφει ο Ανδρέ...
"Ομορφύνετε την Καθημερινότητα": της Ελένης Καΐρη

→ Όροι Χρήσης ←
→ Πολιτική Cookies ←

Υλοποίηση: Infinite - Colors
2020 © InTownPost.com
0
Shares